Linas'Dpro 52 Parašė Sausis 29, 2015 Sveiki,taigi belaukiant serverio paleidimo,ir neturėjimo ką veikti nusprendžiau pasimokinti dirbti su zmodeler programą,taigi žinau,kad tobulėti dar yra kur,bet norėčiau jog įvertintumėte pirmąjį mano edit'ą Prieš: Ir Po: Arnoldas_Bmw Saiyan Deividas_Elite 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Elite 1 Parašė Sausis 29, 2015 Geras numeriu remelis +rep Linas'Dpro 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Colorado 11 Parašė Sausis 29, 2015 Pakankamai neblogai, bet jei neklystu kažką darei su galinėmis lempomis, ar ne? Linas'Dpro 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Linas'Dpro 52 Parašė Sausis 29, 2015 Pakankamai neblogai, bet jei neklystu kažką darei su galinėmis lempomis, ar ne? Taip,dariau truputį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ich_Tomas 9 Parašė Sausis 29, 2015 Čia tik man atrodo, kad galinės lempos skirtingos?? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Linas'Dpro 52 Parašė Sausis 29, 2015 Čia tik man atrodo, kad galinės lempos skirtingos?? Kamera tokioje padėtyje,dėl to taip ir atrodo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 29, 2015 Modifikacija atrodo tikrai gražiai, man patiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fantom_Live 271 Parašė Sausis 29, 2015 Modifikaciją nėra iš geriausiu,bet Numeriai tai Osum Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Linas'Dpro 52 Parašė Sausis 29, 2015 Modifikaciją nėra iš geriausiu,bet Numeriai tai Osum Na šiandien pirma diena kaip į savo kompiuterį parsisiunčiau zmodeler,manau net būtų keista jei būtų viskas perfect Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Saiyan 16 Parašė Sausis 29, 2015 Originalas gražesnis ;d už pastangas +rep ;] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 29, 2015 Gal visai ir nieko masina, rep uz pastangas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Eko'Mad 142 Parašė Sausis 29, 2015 Mano pirmas modas buvo Bmw e39 facelift su M Tech bamperiais.. Kai aš juos uždėjau galvojau viskas bus okey, nueinu į žaidimą jie skaraido betkur betkaip.. tai tu teisus tobulai iś pirmo karto padaryti neįmanoma. Linas'Dpro 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ich_Tomas 9 Parašė Sausis 29, 2015 Nu jeigu čia per 1 diena, tai liux Aš keles dienas bandžiau tik ratus pakeisti. Kaip sako programoj atrodo liux. Nuėjus į žaidimą... Visokių nesamonių būdavo Linas'Dpro 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aiva_Bicas 37 Parašė Sausis 30, 2015 Mano pirmas modas buvo Bmw e39 facelift su M Tech bamperiais.. Kai aš juos uždėjau galvojau viskas bus okey, nueinu į žaidimą jie skaraido betkur betkaip.. tai tu teisus tobulai iś pirmo karto padaryti neįmanoma. tai, kad jis stocką ne tą rodo, pas jį S4 o stocke A4 :D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Linas'Dpro 52 Parašė Sausis 30, 2015 Aiva,deje,bet klysti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aiva_Bicas 37 Parašė Sausis 30, 2015 tai normaliu fotkiu padaryk nes kaip zopoj, nufotkink saloną, sparnus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Linas'Dpro 52 Parašė Sausis 30, 2015 Visų pirma tai dabar neturiu galimybės tam padaryti,o antra tai man nereikia niekam nieko įrodinėt ar meluot,o aš tik paprašiau įvertinti ir jei tu netiki stocko tikrumu,tai jau tavo bėdos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aiva_Bicas 37 Parašė Sausis 30, 2015 Visų pirma tai dabar neturiu galimybės tam padaryti,o antra tai man nereikia niekam nieko įrodinėt ar meluot,o aš tik paprašiau įvertinti ir jei tu netiki stocko tikrumu,tai jau tavo bėdos Tai, kad ne. Tai tavo bėdos, jei fotkės kaip *cenzūra*noj. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvinas_Wuhi 6 Parašė Sausis 30, 2015 Labai gražiai perdaryta, spaudžiu žalią Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 30, 2015 Puikiai sugalvoti galiniai numeriai , jeigu yra gale tai ir priekyje turėtų būti . Šeip ratai nepatiko , atrodo orginalius audi dėjai bet nesimato ženkliuko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Linas'Dpro 52 Parašė Sausis 30, 2015 Puikiai sugalvoti galiniai numeriai , jeigu yra gale tai ir priekyje turėtų būti . Šeip ratai nepatiko , atrodo orginalius audi dėjai bet nesimato ženkliuko Atspėjai,taip,ratai yra audi originalūs,ženkliukas taip pat yra,o dėl numerių,tai priekyje jie turėtų būti pailgi,ne tokie kaip gale,ir kažkaip nelabai ką duoda gražaus jie..Nusprendžiau palikti tik gale Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darrel_Johnson 12 Parašė Sausis 30, 2015 Galines lempos prastos kokybės. Bei galima sakyt tu čia nieko nepadariai.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 30, 2015 Mašina patiko vien dėl numeriukų Ant kokios mašinos modinai ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Linas'Dpro 52 Parašė Sausis 30, 2015 Mašina patiko vien dėl numeriukų Ant kokios mašinos modinai ? Kaip ir ant sultan,tik,kad nesimodina ;D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Sausis 30, 2015 Gražumėlis vien dėl numerių apsimoka paimti. Linas'Dpro 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose