Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 29, 2015 1-10? Norėčiau išgirsti daug komentarų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Antonio_Silva 14 Parašė Sausis 29, 2015 Nežinau kaip kitiems, bet visiškai šitoje srityje nenusimanau , bet pasakysiu - man labai gražu. 10/10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 29, 2015 (redaguota) Nežinau kaip kitiems, bet visiškai šitoje srityje nenusimanau , bet pasakysiu - man labai gražu. 10/10 Dėkui tau. Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Vartotojas nubaustas. Redaguota Vasaris 2, 2015 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 29, 2015 Labai gražiai padaryta reiks man su tau biški pašneket reikia ir man kažka panašaus išmokt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 29, 2015 Toks jausmas,kad cia tik foto ir tekstas. Tikiuosi kad ne.. o siaip darbas tikrai labai paprastas.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 29, 2015 Labai gražiai padaryta reiks man su tau biški pašneket reikia ir man kažka panašaus išmokt Dėkui malonu girdėt visalaik padėsiu į pm. Toks jausmas,kad cia tik foto ir tekstas. Tikiuosi kad ne.. o siaip darbas tikrai labai paprastas.. Nepatinka nežiūrėk viską dariau pats nuo balto lapo. Haters gonna hate. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Rhino 57 Parašė Sausis 29, 2015 Visai neblogai, tik fonas galėjo būti kitoks. Gal galėtum pasakyti teksto fontą? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 29, 2015 Visai neblogai, tik fonas galėjo būti kitoks. Gal galėtum pasakyti teksto fontą? Dėkui jei reik dar į pm. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 29, 2015 Ką manot? 1-10?? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 29, 2015 Dėkui malonu girdėt visalaik padėsiu į pm. Nepatinka nežiūrėk viską dariau pats nuo balto lapo. Haters gonna hate. nesakau patinka ar ne, bet tu pats pavadinime parasei "paprastas darbas" vadinasi ir tu ji vertini paprastai. O jei viska darei nuo balto lapo, tai fona galejai kita uzdeti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 29, 2015 Ką manot? 1-10?? 9/10, kadangi tekstas einantis i desine beveik susilieja, ir vienoje vietoje nelabai matosi raide. O siaip tobulek, palinkesiu tik sekmes. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 29, 2015 9/10 Dėkui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Forever_Dovis 3 Parašė Sausis 29, 2015 Prastas darbas. Uždėjai stocką tą trikampį ir tekstą parašei. Dėšinėj pusėj išvis tekstas liejas 4/10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mim_Whisper 24 Parašė Sausis 30, 2015 Igor, sukurk vieną tema ir joje visus savo darbelius kelk, darbas gražus bet per daug primalgiota. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnoldas_Bmw 2 Parašė Sausis 30, 2015 Man patiko grazu sekmes tobulejant) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 30, 2015 Dėkui Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 30, 2015 Man tai patiko, išties gražus darbelis, padaryk truputi mažesnį ir uždėk rėmelius kokius nors. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 30, 2015 paskutinį karta sakau, MESK KOMPĄ PRO LANGA. Arba padaryk man kaška, paraša. ok ok. Matau labai nuo mano kritikos nervinies tai vat10. Patiko. Sukurk man paraša su ,,Cvr" nupirksiu šokolada. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wesley_Johnson 27 Parašė Sausis 30, 2015 Igorai, su tekstu padirbk daugiau, ir tikrai gražiau atrodys, o šitas man visiškai nepatiko.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor_Strelk 32 Parašė Sausis 30, 2015 paskutinį karta sakau, MESK KOMPĄ PRO LANGA. Arba padaryk man kaška, paraša. ok ok. Matau labai nuo mano kritikos nervinies tai vat 10. Patiko. Sukurk man paraša su ,,Cvr" nupirksiu šokolada. :D Nesinervuojų, bet šiaip ir supratau, kad ten prikolini parašyk į pm ko nori padarysiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose