Mim_Whisper 24 Parašė Sausis 30, 2015 sv nu ždž čia yra apie 400 mano pačio rinktų stockų, ir pora packu kur iš interneto ištraukiau (ten apie 300 packe) visi ištraukti iš tumblr, fb, google ir t.t... Gero naudojimo. Visi stockai surušiuoti į folderius kad būtu lengviau. **\ https://www.dropbox.com/s/fwl3dq5drzahy8v/stockai.rar?dl=0 /** +Rep kam negaila Erik_Reflex Edvinas_Wuhi Franky_Back 9 kiti 12 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvinas_Wuhi 6 Parašė Sausis 30, 2015 (redaguota) Uždedu žalią, dėkui Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); Vartotojas nubaustas. Redaguota Vasaris 2, 2015 Rokas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sid_Jayme 8 Parašė Sausis 30, 2015 Na dėkui! Parsisiųsiu ir pažiūrėsiu kokio velnio prikėlęs. Paspausiu žalią jei bus gražių Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas2k15 68 Parašė Sausis 30, 2015 Tikrai smagu, kad keli stockus, visi jie hd, ar tik iš googlės ne hd? Džiaugiuosi, kad daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Erik_Reflex 1 Parašė Sausis 30, 2015 Žiauriai dėkui, ieškojau ilgai tokiu. Paspausiu žalia už pastangas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mim_Whisper 24 Parašė Sausis 30, 2015 Tikrai smagu, kad keli stockus, visi jie hd, ar tik iš googlės ne hd? Džiaugiuosi, kad daliniesi. Ištikro tai beveik visi HD, gal pora yra lq jau užmiršau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Sausis 30, 2015 178MB .. O čia jau daug stockų . Siunčiuos. Maladiec jog nepagailėjai pasidalinti su mumis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas Bandito 112 Parašė Sausis 30, 2015 Geri, atsisiunčiau, pora matytų, bet ačiū, jų man trūko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arbuzu_Fabrikas 42 Parašė Sausis 30, 2015 "Patinka". Šaunuolis, kad nepagailėjai ir pasidalinai, tikrai daug gerų stockų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Balkone 1 Parašė Sausis 30, 2015 Matosi jog stengtasi. Ačiū, kad daliniesi ir stengėsi. Man patiko. Panaudosiu keletą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 8 Parašė Sausis 30, 2015 Dėkoju už stockus. Matosi stengiasi žmogus. Sėkmės. LIKE uždėsiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ananasu_Fabrikas 63 Parašė Sausis 31, 2015 Wow, kur tu buvai visą mano gyvenimą ? ;o Kiek aš ieškojau ir niekada tiek neradau ir dar tokių gražių ;o Ačiū Tau ,kad pasidalinai !! Spaudžiu " patinka" Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
eБондас 10 Parašė Sausis 31, 2015 Labai ačiū tau man tikrai reikejo , praidėjau dirbt SU P.S tai labai reikejo GAUNI žalia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ronaldo'Soprano 19 Parašė Sausis 31, 2015 (redaguota) maladėc. +rep Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 1, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 31, 2015 Šaunuolis, kaip parsisiūsiu pažiūrėsiu ir jeigu patiks spsusiu žalią. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fantom_Live 271 Parašė Sausis 31, 2015 Daug Stockų,reikia persisiusti,mldc kad dalinies. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Orange_Mst 107 Parašė Sausis 31, 2015 MLDC, kad dalinies stockai, visi žinom, kad nelengva juos rasti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vero_Tone 3 Parašė Sausis 31, 2015 Tikrai gražūs kaikurie. Ačiū kad daliniesi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 31, 2015 Yra tikrai labai gerų stocku man patiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 31, 2015 mldc kad daliniesi daug stock Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Vasaris 1, 2015 Maladec,kad dalininiesi,paziuresiu kas ten gero. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Vasaris 1, 2015 šaunuolis jog neptingėjai surinkti stockus, gal prireiks. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rage Assassin 325 Parašė Liepa 17, 2016 Tema rakinama. "Temos rakinamos paprašius temų autoriams, autoriui ilgai neatnaujinant temos ar diskusijai temose nevykstant ilgiau nei 14 dienų. Norint papildyti ar pakoreguoti užrakintos temos turinį dėl temos atrakinimo kreipkitės į PM". Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose