Bill_White 3 Parašė Gruodis 23, 2014 DELETE Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 23, 2014 Gražu nieko netrūksta tekstą suderinai šaunuolis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rimvydas_Nesvarbu 25 Parašė Gruodis 23, 2014 Biški tekstas nesimato serverio statuso, bet įmanoma sutvarkyt gražu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Gruodis 23, 2014 Reikia kažko paprastesnio šiame darbe. Nereikia visokių pribambasikų uždėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Carlos_Riverry 4 Parašė Gruodis 23, 2014 ` Sveikas, Iš tiesų Gražu! Šaunuolis Puikiai Padirbėta! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 23, 2014 Man asmeniškai nepatiko kiek subtekstas, o visą kitą gal visai ir neblogai, yra kur tobulėti, bet.. Ždž, sėkmės kituose darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bill_White 3 Parašė Gruodis 23, 2014 Man asmeniškai nepatiko kiek subtekstas, o visą kitą gal visai ir neblogai, yra kur tobulėti, bet.. Ždž, sėkmės kituose darbuose. Kuo nepatiko subtekstas? Įdomu išgirst. Reikia kažko paprastesnio šiame darbe. Nereikia visokių pribambasikų uždėti. Be pribumbasikų ne taip gražiai išeina xD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 23, 2014 Idomiai atrdodo tavo darbelis tik tas textas GREENSIDE.LT lievai atrodo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 23, 2014 Gražus coveris, bei visas tavo darbas ! Sėkmės kituose darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Daniel 4 Parašė Gruodis 23, 2014 Man patinka labiau simple darbeliai, negu kur tonom privaryta efektų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 23, 2014 Man labai patiko.sėkmės Tobulybiu siekent 10/10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Oliver_Brown 280 Parašė Gruodis 23, 2014 Šaunuolis Bill'ai, viskas tvarko tik dar prie teksto derinimo padirbėk ir bus viskas liuks. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose