Bill_White 3 Parašė Gruodis 23, 2014 DELETE Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Gruodis 23, 2014 Gražu nieko netrūksta tekstą suderinai šaunuolis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rimvydas_Nesvarbu 25 Parašė Gruodis 23, 2014 Biški tekstas nesimato serverio statuso, bet įmanoma sutvarkyt gražu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Gruodis 23, 2014 Reikia kažko paprastesnio šiame darbe. Nereikia visokių pribambasikų uždėti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Carlos_Riverry 4 Parašė Gruodis 23, 2014 ` Sveikas, Iš tiesų Gražu! Šaunuolis Puikiai Padirbėta! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Markeris 189 Parašė Gruodis 23, 2014 Man asmeniškai nepatiko kiek subtekstas, o visą kitą gal visai ir neblogai, yra kur tobulėti, bet.. Ždž, sėkmės kituose darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bill_White 3 Parašė Gruodis 23, 2014 Šią dieną 2014-12-23 į 10:47, Lukas_Markeris rašė: Man asmeniškai nepatiko kiek subtekstas, o visą kitą gal visai ir neblogai, yra kur tobulėti, bet.. Ždž, sėkmės kituose darbuose. Kuo nepatiko subtekstas? Įdomu išgirst. Šią dieną 2014-12-23 į 10:20, Lukas rašė: Reikia kažko paprastesnio šiame darbe. Nereikia visokių pribambasikų uždėti. Be pribumbasikų ne taip gražiai išeina xD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Gruodis 23, 2014 Idomiai atrdodo tavo darbelis tik tas textas GREENSIDE.LT lievai atrodo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantvis_Daedo 45 Parašė Gruodis 23, 2014 Gražus coveris, bei visas tavo darbas ! Sėkmės kituose darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Daniel 4 Parašė Gruodis 23, 2014 Man patinka labiau simple darbeliai, negu kur tonom privaryta efektų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis_Kėšas 97 Parašė Gruodis 23, 2014 Man labai patiko.sėkmės Tobulybiu siekent 10/10 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Oliver_Brown 294 Parašė Gruodis 23, 2014 Šaunuolis Bill'ai, viskas tvarko tik dar prie teksto derinimo padirbėk ir bus viskas liuks. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose