Tomas_Wilson 292 Parašė Spalis 28, 2015 Nu ka išleidžiu i pasauli dar viena Live. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arijus_Ltu 407 Parašė Spalis 28, 2015 Jei bandai repuoti, bent tada pajudėk, o ne kaip medis sustires būk Airidas_Haccy Drąsius_Kedžius Lukas_High 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Wilson 292 Parašė Spalis 28, 2015 Jei bandai repuoti, bent tada pajudėk, o ne kaip medis sustires būk Ne video gi esmė, žinau aš viska nereik man šitoj srityje, bandyti tokiuose dalykuose patarti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dėduliukas_Seneliukas 1 Parašė Spalis 28, 2015 Labas, kaip aš mėgstu kritikuoti žmones tu net neisivaizduoji. Tai gi mano kritika: tavo repas yra nuostabus, man patiko, net gi gali būti, kad parsisiūsiu ir klausysiu kelias dainas. Bet tu stovi kaip įkalas. kas tau blogai? Tu esi matęs kaip reapuoja koks nors žymus reperis? Pažiūrėk į jų rankų gestus, jie taip išreiškia save. Taigi kitam video noriu matyti tave judantį ir tada užsigarantuosi mano klausymą tavo reapo. Šaunuolis taip ir toliau. Pajudėk žmogau, pajudėk. Linkiu sėkmės tavo karjeroje. Tiesiog kritika, nepatinka - neskaityk. Tomas_Wilson 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Wilson 292 Parašė Spalis 28, 2015 Labas, kaip aš mėgstu kritikuoti žmones tu net neisivaizduoji. Tai gi mano kritika: tavo repas yra nuostabus, man patiko, net gi gali būti, kad parsisiūsiu ir klausysiu kelias dainas. Bet tu stovi kaip įkalas. kas tau blogai? Tu esi matęs kaip reapuoja koks nors žymus reperis? Pažiūrėk į jų rankų gestus, jie taip išreiškia save. Taigi kitam video noriu matyti tave judantį ir tada užsigarantuosi mano klausymą tavo reapo. Šaunuolis taip ir toliau. Pajudėk žmogau, pajudėk. Linkiu sėkmės tavo karjeroje. Dėkui už nuomonę Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dėduliukas_Seneliukas 1 Parašė Spalis 28, 2015 Dėkui už nuomonę Labai prašom. Lauksiu kito video. Gal net ilgesnio. Tavo muzika labai kabluoja. na žodžiu visokeriopos tau sėkmės. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dangelo_Russell 2 Parašė Spalis 28, 2015 Nepyk. bet *cenzūra* nerepuok ar ka tu cia darei nesuprantu, vissas kazkoks susiraukes kaip mano sikna, linguoji kai pusis nuo vejo, o repas tai mano prosenele mirus geriau uzrepuodavo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dėduliukas_Seneliukas 1 Parašė Spalis 28, 2015 Nepyk. bet *cenzūra* nerepuok ar ka tu cia darei nesuprantu, vissas kazkoks susiraukes kaip mano sikna, linguoji kai pusis nuo vejo, o repas tai mano prosenele mirus geriau uzrepuodavo Ė tu ereli tu gal pats pabandyk prieš kamerą parepuot kai žinai, kad atve matys daug žmonių gi ir jaudulys ir viskas. Kai tu įmesi būtent savo geresnį video tada aš tau nupirksiu nama. OK? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Wilson 292 Parašė Spalis 28, 2015 Nepyk. bet *cenzūra* nerepuok ar ka tu cia darei nesuprantu, vissas kazkoks susiraukes kaip mano sikna, linguoji kai pusis nuo vejo, o repas tai mano prosenele mirus geriau uzrepuodavo Žemo lygio nuomonė, kaip ir tu sorry, daugiau neturiu žodžiu, repuodamas, i vienus vartus per mc battle padaryciau. Arba RBOB'E, na bet aišku, dar reik žinot kas tokie čia yra Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dangelo_Russell 2 Parašė Spalis 28, 2015 (redaguota) Nusipirk sau banana ĮŽEIDIMAS, jei nemoka repuot tai *cenzūra* isvis lyst ir kelt i youtube jei bijo kritikos ? Tegul *cenzūra* lenda atgal i sampa ir fsio, is jo reperio niekada nebus, jei tai repu bent jau galima pavadinti Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama įžeidinėti kitus forumo vartotojus Redaguota Lapkritis 14, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dangelo_Russell 2 Parašė Spalis 28, 2015 Žemo lygio nuomonė, kaip ir tu sorry, daugiau neturiu žodžiu, repuodamas, i vienus vartus per mc battle padaryciau. Arba RBOB'E, na bet aišku, dar reik žinot kas tokie čia yra Kad tu sneket nemoki , apie koki repa dar snekam. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dangelo_Russell 2 Parašė Spalis 28, 2015 Nu nepyk bet kai klausaus tavo 'repo' prasijuokiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Wilson 292 Parašė Spalis 28, 2015 Nu nepyk bet kai klausaus tavo 'repo' prasijuokiu O jei busiu kažkada, galėsiu tik parašyt palaižyk dabar stačia, kadangi atsiprašau, juokingas žmogus tu atrodai, sako negaliu normaliai, kalbėt jau gal biški zavali. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dangelo_Russell 2 Parašė Spalis 28, 2015 Dauztas tu turbut, normalus zmogus nepasakys kad cia gerai parepavai, ar net normaliai, o issidergs ir lieps lyst atgal i urva Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Wilson 292 Parašė Spalis 28, 2015 Dauztas tu turbut, normalus zmogus nepasakys kad cia gerai parepavai, ar net normaliai, o issidergs ir lieps lyst atgal i urva Supranti, jeigu tau nepatinka, ir aš tau nebūčiau įdomus, tu jau senai būtum tiesiog išėjos iš šios temos ir nebelauktum mano atsakymu, bet kadangi tu esi sužeistas intelekto tai ką man padaryt. Nueik uždėk ''Dislike'' gal baigsi garuoti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dangelo_Russell 2 Parašė Spalis 28, 2015 Man idomu pabendrauti su debilais, suprast su ju sugadinta mastyma, nes tam video atrodai kaip adaptuotas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Wilson 292 Parašė Spalis 28, 2015 Man idomu pabendrauti su debilais, suprast su ju sugadinta mastyma, nes tam video atrodai kaip adaptuotas Na sunkoka bendrauti tau turbūt su debilais, t.y savimi. Kadangi aš ne *cenzūra* atsiprašau. Bet man atrodo tu į akis nieko visiškai negalėtum pasakyti, tik čia moki keverzoti niekalus Dėduliukas_Seneliukas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dėduliukas_Seneliukas 1 Parašė Spalis 28, 2015 Man idomu pabendrauti su debilais, suprast su ju sugadinta mastyma, nes tam video atrodai kaip adaptuotas Tai man vis dar laukti to tavo keliamo video ar ne? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dangelo_Russell 2 Parašė Spalis 28, 2015 Tai ka man *cenzūra* atvaziuot i akis viska pasakyt ? tu supranti bent jau ka rasai ? tai *cenzūra* cia keli savo ta adaptuota video jei bijai sulaukti kritikos ? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dangelo_Russell 2 Parašė Spalis 28, 2015 Tai man vis dar laukti to tavo keliamo video ar ne? vapshe atlepuha smuk is cia Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Wilson 292 Parašė Spalis 28, 2015 Tai ka man *cenzūra* atvaziuot i akis viska pasakyt ? tu supranti bent jau ka rasai ? tai *cenzūra* cia keli savo ta adaptuota video jei bijai sulaukti kritikos ? Ko tu viska taip iškeli, lyg čia butum svarbus, tiesiog pasakiau, jog nesugebėtum, nieks taves neprašė ir nereikalavo savo storos *cenzūra*ės tempti pas mane. Ir jei tu vadini tai ką tu parašiai kritika, tai tada aš jau Eminemas, arba 2PAC :DDD Dėduliukas_Seneliukas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Wilson 292 Parašė Spalis 28, 2015 Nes žmoguti, kritikuoti gerai reikia irgi išmokti Dėduliukas_Seneliukas 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dėduliukas_Seneliukas 1 Parašė Spalis 28, 2015 Nes žmoguti, kritikuoti gerai reikia irgi išmokti +R3P Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Spalis 28, 2015 Jei vertinčiau tavo šį vadinamą 'Rep'ą' tai nežinau net Tomai, ką ir duočiau. 3/10. Klaidos: Net jūdėsio nėra. Kaip sakė, susiraukęs visas. Daugiau prasijuok. Maždaug bandyk, kažką daugiau šis rep'eris. Tada ir balas bus geresnis. Mad Money. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Wilson 292 Parašė Spalis 28, 2015 Jei vertinčiau tavo šį vadinamą 'Rep'ą' tai nežinau net Tomai, ką ir duočiau. 3/10. Klaidos: Net jūdėsio nėra. Kaip sakė, susiraukęs visas. Daugiau prasijuok. Maždaug bandyk, kažką daugiau šis rep'eris. Tada ir balas bus geresnis. Mad Money. Ačiū už nuomonę Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose