Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[Pasiūlymas serveriui] Papildomas darbas (pagerintantis serverio ekonomiką, įvairiovę)

Lukas_Bite

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Lukas_Bite

• Kokia jūsų idėja ?: Gamintojų darbas (kitaip tariant mokslininkai, išradėjai.)

• Išsamiai papasakokite apie idėją ?: Pradedam:

·         Šis unikalus darbas, yra vienintelis SA-MP pasaulyje darbas, kuris leidžia jums sukurti įvairiausius žaidimo daiktus, kurie įtakoja serverio ekonomika ir be jų serveris nei gyvuotų, nei progresuotų.

  •  Principe, jūs galėsite pasirinkti kokioje pramonės šakoje norėsite dirbti, ar tai būtų ginklų, tekstilės, automobilių, baldų, maisto pramonė yra visiškai nesvarbu, nes visose pramonėse yra smagu dirbti. Pasirinkus tam tikrą pramonės šaką, jūs galėsite pradėti kurti daiktus, juos supakuoti ir paruošti siuntimui fūristams. Fūristai tada paėmę siuntinį, jį nugabens į reikiamą vietą iš kurios, daiktus turėtų išvežioti DPD kurjeriai, o tuomet serverio žaidėjai laisvai galėtų įsigyti prekių.

 

  • Kiekvienam daiktui sukurti, reikia gauti tam tikros medžiagos, atitinkančios daikto receptą. Medžiagos kai kuriuose receptuose gali kartotis, priklausomai nuo kuriamo daikto. Pavyzdžiui gamini stalą, vadinasi tau reikės medžio. Gaminant kėdę, tau taip pogi reikės medžio, todėl prieš ką nors gaminant, geriausia pasipildyti medžiagų  atsargas ir jau iš anksto susiplanuoti gaminimo eigą, kad būtų patogiau. [Medį galėtų pristatyti medkirčiai, kadangi dabar jie tik kerta malkas ir neša į sandėlį, taip galima būtų dar paįvairinti darbą]

 

  • Gaminant daiktus, kyla jūsų gaminimo lygis. Kuo aukštesnis lygis, tuo daugiau daiktų galėsite pagaminti per dieną. Pavyzdžiui 1 lygio gamintojas, gali pagaminti tik iki 5 daiktų per dieną.

2)

 

Pramonės šakos: automobilių pramonė, ginklų pramonė, tekstilės pramonė, baldų pramonė, maisto pramonė.
 

- Įvairiausios medžiagos ir maisto receptai.

 

  Kaip pradėti kurti ?

  • Pasirink norimą pramonės šaką. Prieš pradedant ką nors kurti, turi pasirinkti norimą pramonės šaką, kuriai atstovausi kuriant daiktus.
  • Pasirink norimą receptą. Pasirink savo norimo daikto receptą, norėdamas sužinoti kokių medžiagų jam reikia, norint jį pagaminti.
  • Surink reikiamas medžiagas. Daugelis jums reikalingų medžiagų jau yra pastato viduje, tačiau kai kurias teks nuvažiuoti ir pasiimti iš lauko.
  • Pradėk gaminti savo labarotorijoje, prie gaminimo stalo ant kurio galėsi pradėti visą gamybą ir rasti visus receptus.
  • Tikslas pasiektas! Pagamintą daiktą jau galite pradėti rūšiuoti, pagal kategoriją (batai,ginklai,baldai ir t.t.), tada laukti kol fūristai išgabens daiktus, kurjeriai pristatys į vietas.

Gaminimas ir jo trukmė: Gaminimo procesas yra ganėtinai paprastas ir nesunkus. Surinkus tam tikrą kiekį medžiagų reikalingų tam daiktui pagaminti, jūs pasirenkate iš GUI lentelės receptą, spaudžiate "Gaminti" ir jum jį pagamina per kažkurį tai laiko tarpą. Apačioje recepto, rodys kokių medžiagų jam reikia ir kiek jūs jų turite. Kiekvieno daikto gamybos trukmė yra skirtinga. Tai įtakoja jūsų gaminimo lygis. Būnant 1 lygio gamintoju, 1-ojo lygio kategorinius daiktus, pagaminsite per 20 sekundžių.
 Lygio apribojimų nėra, todėl būdami bet kokio lygio, galėsite gaminti ir aukščiausio lygio kategorijos daiktus, tačiau nuo to nukentės gaminimo greitis.

   Daiktų lygiai: Kiekvienas daiktas turi lygį, priklausomai nuo to, kokioje lygio kategorijoje jis priklauso. Patys lengviausi receptai, yra 1 lygio. Tai yra "sudedamųjų dalių" receptai, nors kai kuriais atvejais pagaminti pilną receptą užteks ir 1 lygio dalyko. Pagaminus viena iš sudedamųjų daikto dalių, turėsite sukurti dar 1 sudedamąją dalį, kad gautumėte 5-ojo lygio kategorijos daiktą. Sukūrus 2, 5-ojo lygio kategorijos daiktus, jūs galite pradėti gaminti aukščiausio, 10-ojo lygio kategorijos daiktą, kurį jau galėsite pilnai paruošti išsiuntimui.
Visa gamyba yra labai paprasta ir suprantama. Viskas eina grandine: 4 [1 Lygio] daiktai = 2 [5 Lygio] daiktai, 2 [5 Lygio] daiktai = 1 [10 Lygio] daiktas.

   Gaminimo greitis priklauso nuo:

  • Jūsų gaminimo lygio,
  • Gaminamo daikto lygio.

Kaip jau minėta, būnant 1 lygio gamintoju, 1-ojo lygio kategorijos daiktą pagaminsite per 20 sekundžių. Būnant 1 lygio gamintoju, 5-ojo lygio daiktą jūs pagaminsite per 40 sekundžių. Būnant 1 lygio gamintoju, 10-to lygio daiktą pagaminsite per vieną minutę (60 sekundžių).
 
   Gamintojo ir daiktų lygių sistema: Ši sistema yra labai paprasta. +1 gamintojo lygis =  -1 gaminamo daikto trukmės sekundė. Viską supaprastinus, su kiekvienu įgytu gamintojo lygiu, jūsų gaminamo daikto trukmė sumažėja viena sekunde. Taigi, pasiekę 20 gamintojo lygį (maksimumą), 10-to lygio kategorijos daiktą pagaminsite per 40 sekundžių. Tuo tarpu, 1-ojo lygio kategorijas daiktą pagaminsite per 1 sekundę. Tai reiškia, kad jūs sutaupysite, net 20 sekundžių darbo trukmės, kas palyginus 40 sekundžių su 60 sekundžių kūrimu yra gana didelis skirtumas.

   Daiktų kategorijos: Daiktai šiame serveryje turi ne tik gaminimo lygius, tačiau ir tam tikras kategorijas. Daiktai yra skirstomi į 2 kategorijas:

·         Sunkieji daiktai - Sunkūs, didesnės apimties ir svorio daiktai, tokie kaip: vonios baldai, virtuvės baldai, apsiaustai, ginklai (shotgun ir kita ,,sunkioji" artilerija),mašinų kėbulai, varikliai, mėsa ir t.t.

·         Lengvieji daiktai - Mažesnės apimties, palyginus lengvo svorio daiktai, kaip: Padangos, kuras, įvairių rūšių *cenzūra*oletai, interjero detalės (lempos,kėdės), akiniai, diržai, batai ir t.t. Kai kuriose pramonės šakose, vienų ar kitų kategorijų daiktų yra mažiau, nei kitose. Maisto pramonė neturi atskiros kategorijos, dėl menko svorio palyginus su kitais elementais (nors ir yra įtrauka prie sunkiųjų daiktų)

• Kuo tai būtų naudinga serveriui ?: vienas iš unikaliausių serverio darbų, bei mano manymu, vienas iš smagiausių, kadangi atsiveria įvairios galimybės tiek pagerinti serverio ekonomiką, tiek įdomiai praleisti laiką.

 

PS - atsiprašau pamiršau paminėti, idėją esu sugalvojęs ne aš, tačiau tame forume kur ji parašyta, parašyta, kad galima ją skelbti kitur, tad manęs negirkit, kad aš ją sugalvojau, tiesiog manau, kad šiame serveryje ji tiktų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Na išties idėja yra tikrai gera, manau butu vienas iš geriausiu serverio darbu. Šaunuolis kad daliniesi savo idėjom su kitais, bei nepatingėjai ir parašiai šia idėja. Šaunuolis.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

 

Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai);

Vartotojas buvo nubaustas.

Redaguota Rokas

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Verta atsižvelgti į šią įdėja, skaitydamas beveik nieko nesupratau, nes galvojau apie visai ką kitą (pildyčiau į tokį drk). Bet palei bites prota ir nora būtų pakankamai naudinga įkurti ar sukurti šį darbą. Daugiau nieko negaliu pasakyti tik aš ŪŽ # Bzzzzzzz


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dabar sakysiu atvirai - esu ir ir prieš, idėja tikrai puiki, smulkiai ir aiškiai išdėstyta, unikali. Tačiau bus tas pats kaip su GreenSide gamykla, buvo kažkas unikalaus, bet greit pamiršo, tiesiog nusibodo, nebeapsimoka, su mašina važinėdamas be jokių pastangų uždirbama daugiau, tuo labiau, kiek supratau nuo to darbo priklauso fūristų darbas, o ką siūlai fūristams veikti naktį? Jie sedės be veiklos, juolab, jai žmonėms nusibos ir nebebus daigtu, nebebus ir krovinių. Serveris greitai pasisuks į grobimų pusę, todėl niekam nebebus įdomu manau dirbti tokio tipo darbus, visi sedės gaujose ir darbuose su pakvietimais, jie nebeturės laiko tam, kadangi jiems neapsimoka kišti pastangų ir laiko į mažesnį uždarbį. Sakau kaip tiesiog yra, idėja tikrai gera, bet manau jį pasiteisintu tik pirmas savaites. Nebent turi idėjų kaip ir to išvengti?

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dabar sakysiu atvirai - esu ir ir prieš, idėja tikrai puiki, smulkiai ir aiškiai išdėstyta, unikali. Tačiau bus tas pats kaip su GreenSide gamykla, buvo kažkas unikalaus, bet greit pamiršo, tiesiog nusibodo, nebeapsimoka, su mašina važinėdamas be jokių pastangų uždirbama daugiau, tuo labiau, kiek supratau nuo to darbo priklauso fūristų darbas, o ką siūlai fūristams veikti naktį? Jie sedės be veiklos, juolabiau, jai žmonėms nusibos ir nebebus daigtu, nebebus ir krovinių. Serveris greitai pasisuks į grobimų pusę, todėl niekam nebebus įdomu manau dirbti tokio tipo darbus, visi sedės gaujose ir darbuose su pakvietimais, jie nebeturės laiko tam, kadangi jiems neapsimoka kišti pastangų ir laiko į mažesnį uždarbį. Sakau kaip tiesiog yra, idėja tikrai gera, bet manau jį pasiteisintu tik pirmas savaites.

Tai čia galima būtų padaryti darbą su pakvietimu, kad tvarka, bei nauda būtų - visiems. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tai čia galima būtų padaryti darbą su pakvietimu, kad tvarka, bei nauda būtų - visiems. 

Tvarkoi, o kaip siūlai tokiame darbe vesti praktiką, jai bus renkamas direktorius? Arba treniruotes direktoriui? Ir  ką darys fūristai, jai direktorius bus nušalintas ir nebebus darbuotojų tuo pačių? Parduotuvėse gali tokiu atveju būti deficitas. Tu negalvok, kad aš užsipuolu tave, nes taip tikrai nėra, tiesiog šią idėją manau reikia dagalvoti iki galo, nes aš tikrai norėčiau ją pamatyti serveryje, man ji patiko, net labai. Beje iki dabar nesupratau kaip jiems kils alga ir, ar jie turės darbines transporto priemones?

 

P.S. Radau kuom papildyti, jie turėtu kabinetus, kabinete uždirbtu 60Lt/min. + Nuo sukurto daigto [1 lygio] = +1LT [5 lygio] =  +6LT [10 lygio] = +15LT

 

Taip pat darbinės 5-8 transporto priemonės (Rumpo) :

Vehicle_440.jpg

Arba (Tahoma):

Vehicle_566.jpg

Kam jos? Kad nuvažiuoti atsivežti medžiagų į tam tikrą vietą (uždarbis darbinėje 60Lt/min.).

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Tvarkoi, o kaip siūlai tokiame darbe vesti praktiką, jai bus renkamas direktorius? Arba treniruotes direktoriui? Ir  ką darys fūristai, jai direktorius bus nušalintas ir nebebus darbuotojų tuo pačių? Parduotuvėse gali tokiu atveju būti deficitas. Tu negalvok, kad aš užsipuolu tave, nes taip tikrai nėra, tiesiog šią idėją manau reikia dagalvoti iki galo, nes aš tikrai norėčiau ją pamatyti serveryje, man ji patiko, net labai. Beje iki dabar nesupratau kaip jiems kils alga ir ar jie turės darbines transporto priemones?

Kam transporto jai jų pagrindinė užduotis yra - kurti daiktus, maistą ir pnš. Praktikų, atrankų vesti nebūtina, tiesiog pravesti apmokymus, supažindinti darbuotojus, kas kaip vyksta, nušalinus direktorių, laikinai galėtų užsiimti moderatoriai, prižiūrėtojai ir pnš, kol renkamas direktorius. Alga jie gautų nuo atlikto darbo, taip pat galima būtų padaryti, taip kad tiek fūristai ; tiek DPD iš jų turėtų užsakinėti tam tikrą kiekį prekių, sumokėdami tam tikras sumas, o pristatę krovinius gauti, avansą, bei pristatęs krovinį darbuotojas - kažkokį, tai atlygį.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Pati mintis labai gera, ir būtų įdomu kaip visa tai atrodytų serveryje, tačiau visi trys darbai būtų labai priklausomi vienas nuo kito ir vienos firmos neveiklumas prišauktų krizę (aišku tai būtų retai), su kuo, nemanau, kad daugelis susitaikytų. ;D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Įdomiai sugalvota.

 

 

 

 

 

Gaunate vieną įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą:

Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai);

 

-Edis_Kingston

Redaguota Edis_Kingston

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Sutinku su šiuo pasiūlymu, bet gaila, kad idėją esi nukopijavęs iš kito projekto... :| Pasiūlymas tikrai geras, ir manau, jog galbūt kažkada jis bus įgyvendintas, ir gamykloje bus galima dirbti tik turint direktoriaus pakvietimą.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.