Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Keletas pasiūlymu.

Stephen_Rossi

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Kim_Connor


• Plačiai aprašykite savo pasiūlyą1. Pasiūlymas eventams: Administratoriai paklaustų ar būtų norinčių evento, ir žaidėjam būtų komanda /balsuoti Ir būtų lentelėje parašyta Arba TAIP arba NE. Poto su tapačia komanda nubalsuojamas eventas, ir prisijungiama su komanda tarkim /iv  Arba /event. 2. Pasiūlymas mašinoms: Kėbulo sustiprinimas. Su transporto priemone keli rida, pavyzdžiui pakeli 10000ridos, nuvažiuoji i kokį mechanikų garažą paprašai, kad tau uždėtu Ks (Kėbulo pastiprinimą 1 lvl. Kas 1k ridos gali pasikelti KS pastiprinimo lvl. Būtų kokie 5lvl. 1lvl 3000€ 2lvl 6000€ 3lvl 9000€ 4lvl 12000€ 5lvl 15000€  Kas yra Kėbūlo sustiprinimas? tai ne mašinos ''Plastmasių'' sustiprinimas, o Variklio sustiprinimas, kuo didesnis Ks lygis tuo mašina išliks stipresnė. Pavyzdžiai: Į tave šaudo o esi su kokiu 3lvl Ks, Ir tau 3 kartus lėčiau užsidegs mašina, gal net spėsi pabėgti, arba greit išlipsi ir tavo mašinai panašiai nieko neatsitiko. Važiuoji su mašina tarkim su 5lvl tave gaudo GSPD, ir i tave trankosi ir bando tau sugadinti mašina, kad ji pradėtu važiuoti lėtai ir tave pagaus, o su 5lvl Ks, mašina tikrai bus tvirtesnė už GSPD mašinas, tai didelė tikimybė pabėgti. Bet tokį Ks lygi reikia daug laiko, kad galėtum turėti. Kadangi esu šitame serverije naujokas, tai net nežinau, ką daugiau pasiūlyti, labiau įsigilinsiu į serverio sistemas, ir gal kils kokių idėjų arba pasiūlymų.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: 1 pasiūlymas būtų patogumas tiek administracijai tiek žaidėjams. Ir patogiau ir greičiau. 2 pasiūlymas, Nusiperki brangia mašina, arba tiesiog kokia nori, ir žinai, kad mašina gali padaryti žvėri, keli rida ir tobulini variklio stiprumą.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Už pirma už , o už kitus ne nes , pvz rida šitame projekte lėtai ,lėtai keliasi, o kol tūkstanti užkelsi tai oj ,oj . O dėl trečio tai ir taip mokėsi vairuoti pabėgsi, nemokėsi pasedėsi jail'e

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Nu tai tada 100km ir Ks 1lvl gali būti, aš čia tik pasiūlau o Savininkas padarytu jei sutiktu nuo kiek  kilometrų pasikeltu 1Ks lygis ir kiek tu lygiu gali būti ir kiek jie kainuoja. aš tik pavizdi pasakiau.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.