Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×
Pinjatų maratonas 2024! ×

Įvairios įdėjos Greenside.lt Serveriui.

Dwayne Bond

Rekomenduojamas pranešimas

Pasiūlymų anketa:

 

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Dwayne_Bond

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:
Picerija - 

1. Picerija neturi labai daug darbo šiuo metu. Siūlau padaryti jiems daugiau darbo,tarkim dirbi picerijoje. Rašai /dirbti,pagamini picą picerijoje,pagaminęs picerijoje žaidėjas pamatytų atsiradusi CP(checkpointą),jis nurodytų vieną iš da7d07f7b3abd44428b8d524d1b62a5a975.png , kure yra visuose miesteliuose, picerijos darbuotojas turėtų nuvežti picą ir ją pristatyti,taip pat prie šio aparato rašytų likutį,jai nėra picų,tada reikėtų iškviesti picerijos darbuotoją kuris atvežtų picų.
Vagystės -
2. Įdėją, darbas policijai ir įdomybės. Padaryti namų ar automobilių vagystes. Gaujiniai/žaidėjai galėtų apvogti namus ar automobilius,tada jie gautų pelno. Žaidėjai turėtų pirkti tam tikrus daiktus,kad apvogti,padirbtus raktus ar įrankius kurių kainą būtų miližiniška ar kokie 50-70 tūkstančių,žaidėjas gautų už apvogtą namą/automobilį 10-20 tūkstančių. Policijai per raciją rašytų apvogtas namas/pavogtas automobilis, daugiau veiksmo policijai,baudos būtų didelės 50-70 žvaigždžių už vagystę.
Kuprinė -
3. Kuprinė,ją galima būtų pirkti drabužių parduotuvėje ar kur nors kitur. Joje galima būtų turėti skinus,ginklų,maisto,vaistinėles, ir kt. Būtų tam tikri skyriai ir kt. Nes pavyzdžiui turi skiną laimėtą ir kitą kartą dar laimi ir pasirinkt kurį imt ar pasilikt sunku todėl galima turėti kuprinėje. Tarkim komanda /kuprine jį atsirastu rankose kaip čia - 3380a678593baf49a3fad36d2b1786c3109.png , ir reikėtų paspaust kokį mygtuką,kad atvert kuprinę ir atsirastų panaši lentelė 32dc30ce04a04b4460bdebb50aaf9ab7117.png
 

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų naujovių.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):  Yra jau.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.