Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju TonyDamg

Tony_Damg

Rekomenduojamas pranešimas

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​ Aš esu jūsų serverio žaidėjas nuo 2015-11-02.

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Aš pradėjau žaisti sa:mp nuo 13-14metų.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Vienas žmogus parekomendavo.

Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Tiesiog užėjau į serveri, užregistravau pamačiau gražu unikalų mapp darba, labai gražiai viskas padaryta,sistemos geros, tiesiog malonu žaisti tokiam serverį.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip įvykdžiau, kaip naujokui tai biški jo.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Jūsų serverije kolkas neteko, nėr man nuobodaus darbo, jeigu dirbu tai iki galo, arba kol neišmes.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Kaip ir ne. 

Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​ Jeigu lošiu naujajam serveri o ypač kaimeliuose tai naudojus dažnai kol neatsiminsiu atmintinai.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Kolkas dar ne.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Kolkas dar neteko nomuotis.

Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Kolkas dar ne.

Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Kolkas dar ne.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​ Taip žinoma, viskas gražiai aprašyta ir aiškiai per Apmokymus viska supratau.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Kolkas kaip ir nieko, man labai buvo malonu į viska žiūrėt. 

Dalintis šuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

• Nariai peržiūrėję temą

2 nariai peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

• Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.