Jason_Lois 9 Parašė Lapkritis 3, 2015 ANKETA NORINT PATEIKTI SAVO MAPP DARBĄ : Jūsų Vardas_Pavardė : John_Juske Jūsų kontaktiniai duomenys : Kiek laiko buvo skirta šiam darbui : 3 H Jūsų komentaras : Sveikučiai, po ilgos pertraukos sumapinau autobusu stoti ! Manau savo idėjas gerai įgyvendinau ! Vaizdinė medžiaga (Būtina) : *cenzūra* ne su tuo acc Rytis_Topsas Swed_Bank Gvidas_Ham 6 kiti 9 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Putinas 184 Parašė Lapkritis 3, 2015 išties gražus darbas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Menian_Fierro 632 Parašė Lapkritis 3, 2015 Šaunus darbas , matau tikrai turi mappinimo skonį , nes viskas padaryta tikroviškai kaip ir realiame gyvenime. Taipogi matosi jog turi nemažai patirties šioje srityje tai sėkmės ir toliau tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justas_Tiesiog 15 Parašė Lapkritis 3, 2015 Labai gražus darbas! Šaunuolis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jarek_Quattro 260 Parašė Lapkritis 3, 2015 Žiauriai gražu! Tokios gražios autobusų stoties nebuvau matęs:D Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Lapkritis 3, 2015 Laukiau kol šita darbą įkelsi. Toks nice! tikrai tobulėji, man žiauriai patiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Actas 29 Parašė Lapkritis 3, 2015 (redaguota) Geras darbas! Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Lapkritis 8, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Michael_Adomas 11 Parašė Lapkritis 3, 2015 Labai gražus mapp darbas,man labai patiko,sekmės tau toliau kurk toliau mapp darbus kad gražiai pas tave išeina Juske Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ernis Pokemon 1.080 Parašė Lapkritis 3, 2015 Dar vienas stulbinantis Juškės darbas sėkmės tau toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Derrick_West 64 Parašė Lapkritis 4, 2015 Šauniai padaryta, galėtu tavo mapp darba ikelti i serverį ir padaryti darbą su pakvietimu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Corleone 36 Parašė Lapkritis 4, 2015 Labai gražus darbas !!! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Harold'Moretti 15 Parašė Lapkritis 4, 2015 (redaguota) labai gražu Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Lapkritis 8, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Lapkritis 4, 2015 Labas, seniuk. Juk ne tavasis čia dabar, kaip gali meluoti žaidėjams? Šis dalykas ištrauktas iš www.supergames.lt https://www.supergames.lt/topic/242462-jjuske-autobusu-stotis/ ne gėda? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jason_Lois 9 Parašė Lapkritis 4, 2015 Labas, seniuk. Juk ne tavasis čia dabar, kaip gali meluoti žaidėjams? Šis dalykas ištrauktas iš www.supergames.lt https://www.supergames.lt/topic/242462-jjuske-autobusu-stotis/ ne gėda? Tu durnas ar kaip ? Man gal prisijungti prie savo kito acc ir pažiūrėsim ar aš melagis.... *cenzūra* koks atsilupės.... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Lapkritis 4, 2015 Gražus darbas, sėkmės kituose darbuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Lapkritis 4, 2015 Išties man tirkai patiko GreenSIDE.LT projketui tavęs reikėtų manau kaip mapperio tik pakalbėk su Roku arba Aivaru manau priims tave. Jason_Lois Daumis_Jeremy LENKAS 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Lapkritis 4, 2015 Tu durnas ar kaip ? Man gal prisijungti prie savo kito acc ir pažiūrėsim ar aš melagis.... *cenzūra* koks atsilupės.... Ej ej seniuk, ramink nervus. Nereikia jau taip čia išsireikšti. Prisijunk. Ir nerodyk nervų. Išties man tirkai patiko GreenSIDE.LT projketui tavęs reikėtų manau kaip mapperio tik pakalbėk su Roku arba Aivaru manau priims tave. Tik ne jam, kaip iškart rodo nervus. Keikia žaidėjus, o savininkams Rokui su Aivaru tokie 'prijomai' nepatinka. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_Monster 4 Parašė Lapkritis 6, 2015 Išties man tirkai patiko GreenSIDE.LT projketui tavęs reikėtų manau kaip mapperio tik pakalbėk su Roku arba Aivaru manau priims tave.Išties jis geras mapperis ,bet kiek girdėjau jau ne vieną kartą yra apgavęs žmogu , užsisako paslaugą pinigus gauną ir dingsta jis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Grisha_Kode 31 Parašė Lapkritis 8, 2015 Iš tiesų graži autobusų stotis.Primena stotį realybėje.Vertinu 10/10, sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gruzinas_Sampo 1.471 Parašė Lapkritis 22, 2015 Kaip visada nustebini , tikrai šaunuolis 10/10 ,bet tema yra rakinama dėl neaktyvumo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose