Steven_Chapman 3 Parašė Lapkritis 4, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Steven_Chapman • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Ren_Bond • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Čhytinimas. Važiuoja, nukrenta nuo motociklo ir pabėgęs toliau jį atsiteleportuoja prie savęs. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Renn_Bond 94 Parašė Lapkritis 4, 2015 (redaguota) Labas , Esi neteisus banindamas vien uz tai pamegink pats vaziuoti su nrg apie 210-250 tam tarpe nukrisi nuo nrg - 500 , atsiras ji tiesei uz taves pakibusi ore paspaudi enter ir ji nusileidzia ant zemes , bugas galiu net nufilmuot visa sita situacija GreenSIDE serveryje , arba patys ismeginkite jums rodo kad nrg man uz nugaros o man rodo kad mano asmeninis transportas yra man uz nugaros ir jis yra pakibes siek tiek ore , prieidamas paspaudziu enter ir vaziuoju tolyn galvodavau vis kodel ji sustoja dabar nufilmavo ir issiaiskinau , esi neteisus banindamas vien uz sita , aciu uz pasireiskima. Redaguota Lapkritis 4, 2015 Renn_Bond Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Lapkritis 4, 2015 Anketa netvarkinga tai yra samp bugas. Renn_Bond 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose