Eimantas_Remix 1 Parašė Lapkritis 6, 2015 Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Dreamas_Marihuana Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : nuo 2015metų 11mėn.4dienos Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 4.6metus Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : iš draugo kuris dar seniau už mane žaidžia Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : unikalumas, sistemų tokių niekur nerasi kokios pas jus. tai mane ir sužavėjo [abejoju ar tau tai reišia kažka. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : ne nesunku gan lengva, tik gaila nespėjau įvygdyt Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : visus be pakv :DD, ruošiosi y furistus Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : ne pažymėta mini map Ar dažnai naudojate /gps komandą? : nelabai bet darbams prireikia Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : taip, bet man tokie dalykai daug nerūpi Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : ne nesunku Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : kiek kartų prašiau pagalbos tiek gavau Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : meginau bet nesupratau kaip reikia viska atitinkamai rašiau Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : nebuvau susidūres viskas tiesiog puikiai čia Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : daugiau admin siūlančiu pagalba prie naujoku atsiradimo miesto aprodymas ir t.t Deividas_Marquez 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Lapkritis 7, 2015 Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose