James'Stephen 32 Parašė Lapkritis 7, 2015 Sveiki taigi sugalvojau,kad reiktų sukurti Clash Of Clans klaną ir jį išplėtoti su GreenSide.lt serverio žaidėjų pagalba. Daug nenoriu čia išsiplėsti ir kažko prirašyti,tiesiog norintys prisijungti : -CrazyNationXV- prieš ateidami į klaną prisitatykite kas toks esate GreenSide serveryje Reikalavimai bei mini informacija: Būtina : 800trofėjų. Elder : 500 donate. Co'Leader : Renkamas mano nuožiūra. Būti aktyviam,doneitinti,padėti,dalyvauti CW,CW metu nepalikti klano. Lyderis : James_Stephen Co'leaderis : Elder'is: Nariai: Darius_Piktas,Vendelis_Savas,Terry_Lee,Arturas_Glovskas,Tomas_Bielka,Josh_Excite,Setth_Collin,Stephen_Canabbis,Guga_Buga,James_Kawasaki,Dvl_Gang #PEACE Lukas'Versace Terry Lee Tomas_Bielka 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Terry Lee 3 Parašė Lapkritis 7, 2015 Lauk manęs. Tuoj pamėginsiu gal greit kokį logotipą susukt. G'lak. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James'Stephen 32 Parašė Lapkritis 7, 2015 Lauk manęs. Tuoj pamėginsiu gal greit kokį logotipą susukt. G'lak. Ačiū už kuriama logotipą,bei ačiū,kad ateini Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Bielka 251 Parašė Lapkritis 7, 2015 Tuojaus ir aš parsisiūsiu, bei ateisiu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James'Stephen 32 Parašė Lapkritis 8, 2015 2015.11.08 Prie klano sėkmingai prisijungė 5 Greenside žaidėjai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James'Stephen 32 Parašė Lapkritis 8, 2015 110 lvl th9 max esu, tik tvoros nemaxintos galvoju ar ateit, bet nesu aktyvus, collectorius tik nurenku ir cw supuolu, bet ir šiaip pusę metų sėdžiu vienam klane, bet per daug veiksmo jis reikalauja Tai ateik CW paimsim,sudalyvausi,padoneitinsi ir viskas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Guga_Buga 60 Parašė Lapkritis 8, 2015 Tuojaus ateisiu į claną. Tikiuosi priimsit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James'Stephen 32 Parašė Lapkritis 8, 2015 Klanas jau turi 13 stiprių žaidėjų. 11 iš jų GreenSide žaidėjai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James'Stephen 32 Parašė Lapkritis 8, 2015 Tuojaus ateisiu į claną. Tikiuosi priimsit Beabėjo priimsime,laukiamas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marcus_Sullivan 890 Parašė Lapkritis 8, 2015 Ateisiu rytoj, nes dabar neturiu galimybės. Nick mano jei ką deivazio. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James'Stephen 32 Parašė Lapkritis 8, 2015 Ateisiu rytoj, nes dabar neturiu galimybės. Nick mano jei ką deivazio. Okei laukiamas Koks th? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marcus_Sullivan 890 Parašė Lapkritis 8, 2015 Okei laukiamas Koks th? 8 th, viskas yra max, tik dar puse tvorų liko iki 8 užkelt Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James'Stephen 32 Parašė Lapkritis 8, 2015 8 th, viskas yra max, tik dar puse tvorų liko iki 8 užkelt Smagu visi stiprus. LAUKSIM Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James'Stephen 32 Parašė Lapkritis 9, 2015 Pradėtas pirmasis ClanWar kuriame yra bene visi GreenSide žaidėjai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nico_Moretti 3.668 Parašė Lapkritis 21, 2015 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose