Nico_Moretti 3.668 Parašė Lapkritis 8, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Nico'Moretti • Žaidėjo, kurį užblokavote Vardas_Pavardė serveryje : Bmw'Bmw • Už ką žaidėjas buvo užblokuotas ?: Inv ar panašaus dalyko naudojimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : https://www.youtube.com/watch?v=VaVRfpqRbyc&feature=youtu.be Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmw_Bmw 25 Parašė Lapkritis 8, 2015 nu man palagino gi norejau i iei i ginkline neliedo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Jasikenas 0 Parašė Lapkritis 8, 2015 gal jam čia laggas bet nežinau šjp servo klaida nes pagal jo fotke buvo juoda čj palagino nes man irgi taip buna Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bmw_Bmw 25 Parašė Lapkritis 8, 2015 noco pazek i mano foto ir i savo vidio ir pazek pas mane tamsu gi o pas tave svesu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Lapkritis 8, 2015 Užblokavimo anketa tvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose