Deivis Stifleris 72 Parašė Sausis 31, 2015 Atsibodo tie parašai tai nusprendžiau padaryt sau nauja wallpaperi. Manau galutinis rezultatas tikrai neblogas. Užtrukau maždaug 20-25min. Ir va pabaigtas wallpaperis. Gruzinas_Sampo Denny_Williams Deividas_Seen 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 31, 2015 WOW, čia tai gražus darbelis. Tikrai šaunuolis gerai padirbėjai. Sekmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 31, 2015 Man tai asmeniškai visai gražus tobulėk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lindorian_Zifforizen 7 Parašė Sausis 31, 2015 Sexi ;oo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Sausis 31, 2015 Nepabosta kelti kiekvieno savo padaryto darbo pagal pamoką į forumą? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tutukas_Cvr 6 Parašė Sausis 31, 2015 Opa, šitas po kolkas labiausiai patiko iš tavo kitų. Žiauriai gražiai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Sausis 31, 2015 Tikrai vertas dėmesio GFX darbelis, labai gražiai atrodo, laukiu tavo kitų darbų, sėkmės tobulėjant. Jeremy_Williams Jason_Morrello 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Fruktas 11 Parašė Sausis 31, 2015 Gražus, bet tobulėti dar tikrai yra kur, sekmės kuriant toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 31, 2015 pripažink jog dariai pagal pamoką daugeli detalių, na man toks tuščias iš esmės atrodo Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Stifleris 72 Parašė Sausis 31, 2015 pripažink jog dariai pagal pamoką daugeli detalių, na man toks tuščias iš esmės atrodo Tai taip iš pamokos išmokau, bet tik pažiūrėjau kaip atspindi padaryt ir kaip daug lempu iškart sudėt kad nereiktu po 1 deliot. Ir man isižiurejus tusčiai atrodo tai dabar biški perdarineju Nepabosta kelti kiekvieno savo padaryto darbo pagal pamoką į forumą? Kaip pabos nebekelsiu:) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edvinas_Wuhi 6 Parašė Sausis 31, 2015 Gražuus darbelis ^^ Lauksiu naujų darbų tavo :> Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Sausis 31, 2015 Jei žaidei su pirma žodžio puse , tai reikėjo ir pabaigti žaisti su kita , mano manymų šeip tikrai gražus darbas . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
eБондас 10 Parašė Sausis 31, 2015 Darbas tikrai neblogas , texta reiketu bšk pakoreguot bet šeip fainas parašas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Sausis 31, 2015 Nū dabar geriau, bet tas juodas rutuliukas labai akį traukia į save ir nesimato pačio darbo :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Seen 17 Parašė Sausis 31, 2015 Pripažinsiu labai patiko šis darbas, tiesiog plėšdamai traukia akį, šaunuolis. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Sausis 31, 2015 Nu gražus darbas atrodo tikrai man patiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 8 Parašė Sausis 31, 2015 Tikrai visai grąžūs darbeliai. Dėkui , kad daliniesi. Uždėčiau -Like , gaila limitas :/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Orange_Mst 107 Parašė Sausis 31, 2015 Gerai padirbėta, vertas plojimų. Tobulink ir daryk daugiau manau turi tam talentą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Vasaris 1, 2015 Jei pirmas tai pagal tuta, arba ripintas iš template Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Stifleris 72 Parašė Vasaris 2, 2015 Jei pirmas tai pagal tuta, arba ripintas iš template ...pasiskaityk komentarus kita kart Pofka_Srd, on 31 Jan 2015 - 2:07 PM, said: pripažink jog dariai pagal pamoką daugeli detalių, na man toks tuščias iš esmės atrodo Tai taip iš pamokos išmokau, bet tik pažiūrėjau kaip atspindi padaryt ir kaip daug lempu iškart sudėt kad nereiktu po 1 deliot. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose