Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Istorija apie mano žaidimo samp pradžią

Aurimux_Gaming

Rekomenduojamas pranešimas

      Sveiki, čia aš Aurimux_Gaming tikrame gyvenime Aurimas

 

          NR.1   - Samp žaidžiu jau apie devynis, dešimt mėnesių, o gal net ir metus... ne esmė esu žaides daug serverių kaip "MAža reklama" "Maža reklama" "MAŽA REKLAMA" ir "MAŽA REKLAMA", samp'e stengiuosi pasiekti aukštesnių pareigų, labiausiai norėčiau tapti direktoriumi. Tačiau, kartais svajonės ir lieka svajonėm. Pildžiau visada kai tik buvo atranka į direktorius, tačiau neįšėjo nei karto teisingai užpildyti anketos :(

 

 

         NR.2 - GreenSide serverį pamačiau tada kada TGP-LIFE mano slaptažodį pakeitė key log'eriai, nenorėjau palikti to serverio, tačiau radau šią ilgai ieškoto serverio(nors aš apie jį nežinojau). Bet nusprendžiau pilnai "persikelti" į šitą serverį ir prie praeito nebegryžti.

 

 

         NR.3 - Pirmą susipažinau su porą taksistų kurie manę galėjo pamokyti, bei jie gavo pagyrimus... :) Tačiau gal nelabai patiko porą administratorių, bet papeikimų jiems nerašiau(bei neviešinsiu kas tie administratoriai). Kai surinkau tinkamą xp kiekį gavau pakvietimą į taksi. Kai įsidarbinau pirmuose iškvietimuose buvo nedrąsu. Tačiau nuvažiavęs į vieną iškvietimą sutikau žaidėja "Vycka_Flex" na mes su juo kaip ir susipažinome. Jis man sakė, kad tokio gero ir mandagaus taksisto dar esą nesą matęs. Aš tokio mandagaus kliento irgi. Tad jei Vycka skaitai šį pranešimą nesigėdyk ;) . Beto didelis AČIŪ žmonės kurie mane palaikė, davė pinigų. Norėčiau kaip ir sakiau pradžioje tapti kad ir "DPD" direktoriumi nors labiausiai norėčiau tapti taksi, policijos departamento ar mechaniku direktoriumi. Tačiau svajonės gali ir likti svajonėm, tačiau kai esu atėjęs iš kito serverio žinau porą gerų dalykų kurių nežino kiti. Tad jei aš per direktoriaus atranką juos paviešinsiu manau į direktoriaus postą tikrai pateksiu.

 

 

 

Ir viskas. Ačiū skaitantiems :)

 

Pagarbiai Aurimux_Gaming kitaip Aurimas ;)

Sekmės!

 

Žaidėjas gauna 5 įspėjimus už

Maža reklama

Redaguota Rytis'Bit

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:
    Gabis_Quit  Svečias 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.