Adam_Belov 5 Parašė Lapkritis 12, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė :Adam_Belov Jūsų kontaktiniai duomenys :Rašot man į až{Nedalinu skype} Kiek laiko buvo skirta šiam darbui :2 valandas ir 35 min Jūsų komentaras :Darbelis neblogas man tai labai patiko nzn kaip jums Vaizdinė medžiaga (Būtina) :http://imgur.com/a/ahsLo Egidijus_Bumeris Mantas 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Lapkritis 12, 2015 Man patiko labai gražu manau tikrai būtų gražu pamatyti šį darbą mūsų serveryje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Egidijus_Bumeris 485 Parašė Lapkritis 12, 2015 Tikrai įspūdingas darbas. Man labai patiko , sėkmės kuriant toliau ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Lapkritis 13, 2015 (redaguota) Admin noriu pradėti nuo to jog tirkai gražūs mapp darbai duok savo skype kontaktus reikėtų pakalbėti svarbu tikrai manau sutiksi. Žaidėjas gauna vieną ispejimą už: Bereikšmių pranešimų rašymą. Redaguota Lapkritis 18, 2015 Velnelis_Camel Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas2k15 68 Parašė Lapkritis 15, 2015 Ne tavo darbas :CCCC neripink iš kitų projektų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adam_Belov 5 Parašė Lapkritis 15, 2015 Ne tavo darbas :CCCC neripink iš kitų projektų Nu dw irodyk Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas2k15 68 Parašė Lapkritis 15, 2015 Nu dw irodyk Ką ten sakei? Ai sakysi tu sausio mėnesį sumappinai ane Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adam_Belov 5 Parašė Lapkritis 15, 2015 Ką ten sakei? Ai sakysi tu sausio mėnesį sumappinai ane Tai suprask toki prikola aš pardavau šita mapp darba pardavineti,bet nežinaujau kad jau įkele į serva sakie kad tik žiema ikels,O gal uždrausi man mapp"inti kitiems projektams? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas2k15 68 Parašė Lapkritis 15, 2015 Tai debile aš pardavau šita mapp darba už 30 eurų,bet nežinaujau kad jau įkele į serva sakie kad tik žiema ikels aš nežinojau ar tau kas sakė, bet sausis yra žiema. Whateva ripink į valias. sėkmės prasimušant į maperius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Adam_Belov 5 Parašė Lapkritis 15, 2015 aš nežinojau ar tau kas sakė, bet sausis yra žiema. Whateva ripink į valias. sėkmės prasimušant į maperius. Aš net nebandau suprask toki prikola aš ankščiau žaidžiau ir vienas iš dabartinių savininkų pamate mano mapp darbus ir man pasiūle pardavineti jam mapp darbus ir kels į serveri ir sakie kad nekas nesužinuos nes aš žaidžiu lieviškam o jis kels į Rusiska ir viskas susitarem Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Mafijozas 4 Parašė Lapkritis 16, 2015 Paprastas, bet geras darbelis, man patiko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor Stravinsky 6 Parašė Lapkritis 22, 2015 (redaguota) Vidus gražus. Žaidėjas gauna vieną įspėjimą už Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus; Redaguota Lapkritis 22, 2015 Rytis_Bit Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 22, 2015 Patiko unikalumas, atrodo kaip koks viešbutis iš išorės o vidus taip gražus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Amandas 219 Parašė Gruodis 7, 2015 Labai gerai atrodo ,bet kiek supratau ne tavo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gruzinas_Sampo 1.471 Parašė Gruodis 26, 2015 Tema rakinama, dėl neaktyvumo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose