P`Quinttino 12 Parašė Sausis 31, 2015 Sveiki turiu pasiūlymą fūristams. Siūlau jiems įdėti šį transportą Taip pat galima padaryt , kad toje vietoje atsirastų koks nors konteineris , mašina ar dar kas nors( kad atsirastų kažkoks tai krovinys) Jei kas nors neaišku klauskit. Balsuojam UŽ/Prieš (argumentuokit) Rafael_Nadal 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arnis_Selfie 107 Parašė Sausis 31, 2015 Na o kokį krovinį jie turėtų vešti? Nes fūristai viska jau veža priekabose, ir tralas yra mašinoms. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
P`Quinttino 12 Parašė Sausis 31, 2015 Daug ka galėtu vešti pvz Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rafael_Nadal 71 Parašė Sausis 31, 2015 Už. Niekur nenaudojamas transportas, o čia būtu naudojamas. Arni galima ir pakeisti iš priekabos į šitą mašiną Kad ir visokį metalo laužą, suboomintas mašinas Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Sausis 31, 2015 Prieš ! jokiais būdais, ką jūs čia žadate padaryti iš fūristų darbo? Fūristai yra fūristai, o ne kaimo traktoristai.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tony_Hatcch 31 Parašė Sausis 31, 2015 Aš PRIEŠ, gerai kaip yra. Čia ne kokius gyvulius jie vežioja, kad tokias transporto priemones turėtu. PRIEŠ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mim_Whisper 24 Parašė Sausis 31, 2015 Kažkokia nesamone čia parašei, fūristai turi ir taip transporto priemonių, o šitas transportas tikrai ne fūra Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bruno_Damian 27 Parašė Sausis 31, 2015 O aš už, nes realiai mačiau tikrai kaip veža pvz gyvulius, arba supjaustytus rastus. o ir šeip nelabai kur matyta tokia įdėja. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas_Fix 2 Parašė Sausis 31, 2015 Aš tikrai UŽ !! Unikali ir įdėja :3 Man patiko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Steve_Grey 14 Parašė Vasaris 1, 2015 Aš gal prieš, manau kad tai labiausiai tiktu kokiam kitam darbui. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edis_Kingston 104 Parašė Vasaris 1, 2015 Nors tokio transporto dar neteko matyti jokiame serveryje, bet nemanau kad tai reikalinga, dabartinės priekabos ir taip yra pritaikitos vežti viską. Tad sakau PRIEŠ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Logi_Call 75 Parašė Vasaris 1, 2015 Aišku daugiau transporto tai yra daugiau ivairoves darbe bet turėtum aprašyti ką su šią mašiną vežti ir tt Kolkas susilaikau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Vasaris 1, 2015 Už. Galėtų vešti mašinas į wangcars. O mašinų būtų limitas. Jei išpirktų mašinas, furistams praneštų jog baigėsi mašinos. Ir jie veštų naujas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Fruktas 11 Parašė Vasaris 1, 2015 Manau ir taip fūristai yra, viską veža, nemanau, kad reikėtu kišti kuo daugiau visko... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fedia_Damnas 104 Parašė Vasaris 1, 2015 Aš su idėja nesutinku, kodėl? Ji yra visiškai beprasmė, neturi jokios, prasmės, ką ji duos, ko neduoda vilkikai ar tralai? Nieko, tai kam ji jiems reikalinga? Ši transporto priemonė yra beveik visiškai nenaudojama ir lengvai apsiverčia, todėl tik sugaiši savo laiko, nepaisant to, kad nevažiuoja daugiau 150km/h, tai reškia trumpai sakant ji yra labai lėta ir laiko gaišinimas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
White_Shadow 15 Parašė Vasaris 1, 2015 Man čia panašiau ,kad tiktu kurjeriams Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Valis_Kent 109 Parašė Vasaris 1, 2015 Nemanau kad reikia tokio tranporto fūristu darbe. Aš prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Vasaris 1, 2015 Aš esu prieš, nes nemanau ar to reikia, ir taip užtenka dabartinio trasnporto. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Marius_Patio 9 Parašė Vasaris 1, 2015 Manau reiktu padaryti ant tos masimos deze ir jie turetu isvesti sudauzytas masinas i siukslyna. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rafael_Nadal 71 Parašė Vasaris 7, 2015 Arba gali būti medkirčiams dar vienas transportas. Tiesiog prisidėtu malkų pilną priekabą ir turėtu nuvežti jį. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Williams 66 Parašė Vasaris 8, 2015 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose