Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Darbo vietų limitas, ypatingai mentams...

Roman_Zelkov

Rekomenduojamas pranešimas

 Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Roman_Želkov


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:Darbo vietų limitas: kokios 5, nedaugiau, ypatingai mentams, kitur gal kaip tik trūksta darbuotojų, bet mentų per daug. Apie mentus Kokia yra problema? Serveryje neįdomu. Nejaugi jūs galvojat, kad vyresnio amžiaus žaidėjai važinės su fūrom, ar mentais, medikais dirbs... Absurdas, čia jokio pointo nėra.. Vaikai, kurie pasinęšę ant sampo taip gali tik. Laiko gaila vyresniam. Ką daryt vyresniai publikai? Aišku, reikia kažką nuveikt, kad pasijuokt iš kažko būtų, nyku rudens vakarą prastumt.. Ir viskas prasideda, nuo to, kad pas jus yra per daug policininkų. Jūs siekiat realybės serveryje, bet 1 mentas 5 žmones per 2sec surakina, nors ten jį visi kapoja su kulokais... Surakina akimirksniu... O kas blogiausia, kad jie visi tokie žąsinai.... (Atsiprašau iškart, jūs gi labai įsižeidžiat... Noriu dar po šitą temą komentarų parašyt, nebūkit vaikiški). Aš niekad mentu nebuvau iš principo... Visad galvojau ir tuo esu pilnai įsitikinęs, kad visi mentai yra...... Jie per daug asigavę pasidaro... Grįžkim prie temos, žąsinai, nes nesugalvoja, kad vietoj kokios 500 baudos, aš jiem į kišenę 200 ir niekas nieko nematė... Vistiek neblogai, manau, negu ten 10% procentų nuo baudos. Ir kaltininkui mažiau mokėt... Nekomunikuoja. Bandyk bet ką klaust, tartis tau atsakys:'Bauda?''  Vienu žodžiu. Servo publika labai prasta mano akim, papeikimai ir pieva... Kol ten parašai, keli foto, ir tau atrašo:''Nu gal ir suklydo, įspėsiu žodžiu.'' Viskas, jokios naudos, jo gal net neįspėjo. Esmė: mažinkit mentų skaičiu, apribokit jų galimybes, įsileiskit nusikaltimo, tada ir tie keli mentai turės ką veikt... Dabar didžiausi serve nusikalteliai mentai gaunas ir jų nieks nubaust negali... Stabilizuokit žaidimą, jeigu realybės siekiat..


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau, vyresnei publikai bus smagiau, nes tie vaikai už klaviatūrų nervina su savo starais už smulkmenas... Nužudimas vertas 3 min kaleimo, o nesustojimas, kai mentas tipo stabdo, nors nieko nerodo, gauni 2Omin-25min. Realumo pridėtu. Man visiškai vienodai padarysit ar ne, aš nemanau ar aš sampą žaisiu, bet tik noriu, kad atkreiptumėt dėmesį...


 


Tikriausiai, kiek žaidžiau čia, tai daugiau kaleime prabuvau... Galiu garantuot, kad nepriims ir net nepagalvos, nes visi adminai mentai.... Skaudi tiesa... Krc, gera įdėja tobulint servą, o ne gaidį daryt kokį.. Su nusikalstamumu visad smagiau, mašina tavo atrakint, spyna išlaužt gali, iš namų žolę pavogt ir t.t. Plius, visi siūlimai eina vien tik, kad mentams dar lengviau būtų... Jūsų reikalas, jūs čia leidžiat laiką veltui... Peace.


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.