Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

T. Risko

Neaktyvus

  • 44

    Turinio skaičius

  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Nario efektyvumas

  1. » Jūsų Vardas_Pavardė? : Tony_Risko » Kur išleisite laimėtus 100.000€? : Pirksiu namą
  2. Juk žaidimas pats išsisaugo, kai palieki serverį. Kam reikalinga ši komanda?
  3. Nereikia ir taip jau nemokamai vipą dviem mėnesiam ar adminą pirm/antro lygio nusipirkt galit už gautus kreditus iš /pasiekimai. Per daug norit.
  4. Ane? Fūristų dirbu, visada su fūra važiuoju, tai žinau greit ar ne greit ta elektra baigiasi.
  5. Kad nesibaigia ji taip jau ir greit. O žmonių tikrai nepadaugės vien dėl to, kad elektros užteks ilgesniam laikui... Prieš.
  6. Gerai, tarkim aš noriu paklausti admino klausimo, parašau į /padmins, administratorius man atsako ir po jo atsakymo man kyla dar vienas klausimas susijęs su tema, kurią aptaria administratorius su žaidėju ir jei neturiu sąskaitos, aš jo minutę ar dvi nebegalėsiu paklausti to klausimo. O jei jis svarbus ir į jį turi būti atsakyta skubiai? Tai tu man siūlai šokt į transporto priemonę ir važiuoti pas administratorių, kad klausimo paklausčiau? O.T.: Išvis su tom mute, ban ir jail temų pildymais tai nesąmonė kažkokia. Būdamas administratoriumi aš vien dėl to niekam nedėčiau nei mute, nei jail,
  7. Šiuo momentu ši tavo idėja nėra aktuali, o manau, kad ir kvailys suprastų, jog reiktų didinti darbų skaičių pasiekus didesnį serverio lankomumą.
  8. Visą žinutę skaityti reikia, o ne tik ten kur nori tavo akys. Jei įsigilintum į pradžią visada tokių žinučių, pamatytum, kad tai tiesiog žmogus rašantis į /vip. Ir nesuprantu ko čia pasimesti, kad prarasi kažkokią privilegiją ŽAIDIME? Realybėje jei ką iš tavęs atimtų, tada panikuot galėsi, bet čia tik žaidimas, ponai mieli.
  9. Kam erzinantis, kam ne. Aš pavyzdžiui į tokius dalykus nekreipiu dėmesio, neimu į širdį ir man tai visiškai netrukdo. Jei vaikams linksma tokias nesąmones daryti - tegul linksminasi, jūs nuo to juk nekenčiat. Kaip sako mano draugė: „juokas - sveikata.“
  10. Dėl skelbimų vipų chate jau Edgaras Mix yra pradėjęs mutint, bet dauguma ir toliau skelbia skelbimus, nes tai pradėjo daryti visai nesenai. Nepripratę dar prie to yra, bet ir parašyta servery niekur nėra, kad negalima, tik Edgaras kartas nuo karto, kai būna prisijungęs, per /vc parašo, kad tai yra draudžiama ir už tai baudžia mutinimu. O dėl gaisrininkų tai net nežinau. Kai pats buvau gaisrininkas tai irgi tekdavo atsitrenkti į kitus ir iš to smagiai pasijuokti, bet jei į mane patį atsitrenktų, sugadintų ar susprogdintų automobilį, būčiau naujokas, neturėčiau pinigų, kad galėčiau susiremontu
  11. Koks tikslas šitos sistemos? Kas iš tų draugų? Prieš.
  12. Nustokit su tuo "būtų tikroviškiau". Skirkit žaidimą nuo realybės. Žaidimus žaidžiame dėl to, kad pabėgtume nuo tos realybės ir atsipalaiduotumėm. Kodėl jūs kuo daugiau jos žaidime norit? Taip, gal ir įdomiau žaisti, nes mes pripratę prie realybės ir jos žaidime daug, bet per daug jos irgi negerai.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.