Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Pirmasis Navaros blogas

Rain_Gillera

Rekomenduojamas pranešimas

ac9512214ae3934e872cbdb9304b774f174.jpg

 

 

 

 

Sveiki visi, našiau šiandien per forumą iš neturėjimo ką veikti, nieko gero nėra viskas tas pats. Po to radau skilty "BLOGAS" - opa galvoju bus ką veikti. Perskaičiau beveik visus blogus ir gavosi taip kad sugalvojau jog reikia ir man pabandyti parašyti. Tai yra pirmasis mano blogas, taigi labai jau nesmerkit manęs jei ką netaip parašysiu. Bloge pasistenksiu papasakoti kuo daugiau apie save t.y tiek realybėje, tiek samp žaidime. :)

 

Realybė

-*-*-*-*-*-*

 

        Na realybėje kaip ir žaidime esu paprastas žmogus. Na visų pirma mano tikrasis vardas yra Mantas, esu iš Vilniaus. Laisvalaikiu mėgstu būti su draugais, sportuoti. Mokausi gimnazijoje (kurioje nesakysiu nes dar sumušit) pirmokas  (9 klasėje). Mokausi mano manymu neblogai, nes anksčiau buvau tikrai dėjęs ant tų mokslų ir dėl to nesukdavau sau galvos, bet praeitais metais viskas pasikeitė. Kadangi manau dabartiniai aštuntokai ir devintokai supras, mokiausi vienoje iš Vilniaus progimnazijų ir kaip žinia ten tik 8 klasės ir tektų eiti po to  į gimnaziją, o gale mokslo metų egzaminai, nuo kurių priklausys mano tolimesnis mokymasis, ar tektų eiti į gimnaziją, ar į proftechninę mokyklą. Taigi vieną dieną viską apmastęs nuprendžiau jog privalau pradėti mokytis. Taip ir buvo .Išpradžių buvo sunku, bet vėliau man tai pradėjo patikti, ir dar stengiuosi mokytis iki šiol. Mano charakterio savybės kaip ir visų žmonių turi tiek pliusų, tiek minusų. Esu linksmas, draugiškas, kartais net dalykus kurių nenoriu daryti, darau iš gailesčio (bet nevisada), tai manau ir būtų mano charakterio minusas kadangi ne kartą esu nugrimzdęs į '"minusą", dar manau esu paklusunus ir mandagus. Galiu dar pasakyti jog esu žmogus kuris mėgsta pafilosofuoti, bet tiktais kai nėrą ką veikti. Taigi manau užteks apie mane realybėje jei dar kažką norit apie mane sužinoti rašykite į až.

 

Mano SAMP žaidimo istorija

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

 

              Gta San Andreas Multiplayer žaidime esu jau nebenaujokas, labiau sakyčiau senbuvis. šį žaidimą pradėjau žaisti būdamas 10 metų (4 klasėje). Kaip sužinojau apie šį žaidimą?- ogi labai paprastai, vienas klasiokas pasiūlė atsisiūsti, sakė jog labai geras žaidimas, tas pats kas ir San Andreas tikais su kitais žaidėjais ir viskas vyksta kaip realiame gyvenime. Bet tokie sakymai manęs visiškai nesudomino, kadangi tuo metu buvau labai užsikabinęs ant žaidimo "MINECRAFT", bet kai mano kitas draugas atsisiuntė, ir kai būdavome lauke visą laiką tik apie jį ir kalbėdavo. Kaip piešdavome graffiti ant sienos, visą laiką rašydavo serverių IP. Tada nutariau ir aš išbandyti. Na atsisiunčiau instaliavau, bet reikėjo gero serverio. Na paskambinau vienam pažystamam žmogui ir paklausiau. Jis man pasiūlė servery (pavadinimo nesakysiu bet jis dabar nr.1 Lietuvoje, tame serveryje žaidė ne vienas ir šio projekto žaidėjas tame tarpe ir Mafijos_Tėvas, Velnelis_Camel, ir geriausiai atsimenu Egidijus_Keza, pas jį tikrai nekartą buvau dirbęs, manau jie supras apie kokį servery aš kalbu). Taigi pirmas mano mėnuo SAMP žadime nebuvo lengvas kadangi beveik nieko nemokėjau. Bet laikui bėgant nesveikai užsikabinau ir pradėjau all day žaisti. Ir tai jau tęsiasi apie 4 metus. Per tuos 4 metus tikrai buvo nutikę ir gero ir blogo, buvau aukštai kilęs, ir žemai kritęs. Bet aš iš tų klaidų pasimokiau ir stengiuosi daugiau jų nebedaryti. Na žinoma visko pasitaiko.

 

 

 

 

 

 

Žinau jog parašiau labai mažai, bet manau užteks nes kartais pabosta skaityti ilgas litanijas, pasistengiau viską sutrumpinti.  :) Iškarto labai atsiprašau už klaidas.

 

 

 

-Jhony_Navara 2015.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

  • Temą rakinu todėl, kad:

    + Praėjo pakankamai laiko nuo paskutinio parašyto pranešimo;

    + Mažas svetainės lankytojų susidomėjimas;

    + Nesilaikyta nustatytų skilties taisyklių;

    + Internetinis dienoraštis nėra naujinamas.

 

 

  • Norint dienoraštį atnaujinti prašau susisiekti su manimi asmeninėje žinutėje.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    3 nariai peržiūrėjo šią temą:
    Martin_Gossard  Svečias  Svečias 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.