Augustė_Augustė 6 Parašė Vasaris 1, 2015 Pfff... jei darai tai daryk visų didžiųjų Lietuvos miestų, nes pvz aš savo neradau. Bet šiaip tokie normalūs Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Colorado 11 Parašė Vasaris 1, 2015 Pfff... jei darai tai daryk visų didžiųjų Lietuvos miestų, nes pvz aš savo neradau. Bet šiaip tokie normalūs Parašus dariau ne aš, tiesiog pasidalinau, o Lietuvos didieji miestai yra - Vilnius, Kaunas, Klaipėda, Šiauliai, Panevėžys ir t.t., jie visi yra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Vasaris 1, 2015 (redaguota) Kur utena? Gaunate žodinį įspėjimą už šios taisyklės pažeidimą: Draudžiama rašyti bereikšmius pranešimus (viename pranešime turi būti minimaliai 5 žodžiai); -Edis_Kingston Redaguota Vasaris 3, 2015 Edis_Kingston Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modestas_Wolf 433 Parašė Vasaris 1, 2015 galėtų buti daugiau miestu, bet vistiek šaunu jog daliniesi Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Chill 23 Parašė Vasaris 3, 2015 Visai grąžu. Dėkui , kad daliniesi! Sėkmės tau projekte! Paimsiu! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose