Lukas_White 1 Parašė Sausis 31, 2015 Sveiki, norėčiau paklausti, kodėl, kai aš įsijungiu Frame Limiter ON, man pradeda STIPRIAI laginti? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Gokusan 47 Parašė Sausis 31, 2015 Taip visiem yra, kaip taip padarai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jack_Sharkey 0 Parašė Sausis 31, 2015 žaidime naudok /fpslimit 90 ir nebelagins Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Johnny_Torreno 2 Parašė Sausis 31, 2015 Geriausia laikyk išjungta. Tada ok buna. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Sausis 31, 2015 Žaidime patartina naudoti SA:MP orginalią komandą /fpslimit [20-90] Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hatice_Leo 20 Parašė Sausis 31, 2015 /fpslimit 20 - lagins. /fpslimit 90 - nelagins. Taigi žiūrėk kokį pasirenki. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas_White 1 Parašė Vasaris 1, 2015 Pabandžiau, bet nelabai mane supratote, man būna tokie, kaip lag Spike važiuoju trūkčiodamas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Modis_Mtz 8 Parašė Vasaris 1, 2015 ./fpslimit20 - Laggins bet bėgs truputi greičiau. ./fpslimit90 - Nellagins bet bėgs lėčiau. Rinkis ir žiūrėk ką pasirenki. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose