Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.5] Gaisrininkų darbas bei /vc.

KKirigaya

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Kazuto_Kirigaya

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą

Aš norėčiau, kad gaisrininkų darbe būtų pakeistos mašinos, bei išimtos dabartinės. Pakeisti į kažką lengvesnio, geri pasiūlymai būtų Rancher arba Utility Van mašinos, bei pakeistį mašinos spalvą į raudoną, ir kurnors užrašyti "gaisrininkai" (naujoms mašinoms).

Priežastys: Kaikūrie gaisrininkai važiuoja ne pagal KET taisyklės, dauguma žino, kad turi žymiai didesnė mašiną ir tą išnaudoja nutrenkdami kitas važiuojančias mašinas, arba šiaip daro nesąmonės. 

Vietoj tų gaisrininkų žarnų ant dabartinių mašinų, jiems duoti gesintuvą su kūriuo galėtų išpurkšti ugnį, bei padaryti, kad gesintuvas negalėtų dusinti žmonių ant jų papurkšus.

Priešastis: Kaikūrie gaisrininkai važiuoja ir numušinėja žmonės su tuo vandenimi, neleidžia atgal atsistoti, man taip buvo nutikė keletas kartų.

Dar siūlau padaryti taisyklė, kad /vc chate negalėtų niekas siūlyti kitiems žmonėms mašinų, pvž:. Kam NRG/Sultan ir panašiai.

Priežastis: Tai yra tas pats kaip ir skelbimas, manau tam yra sukurta skelbimų sistemą, o VIP CHAT naudojamas pasikalbėjimui su kitais.

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Manau tai tikrai pagelbės serverio tvarkai, nes aš mačiau, kad LABAI daug žmonių skundžiasi Gaisrininkų darbu, jų mašinomis bei išdaigomis, taigi siūlau kažkokį sutvarkymą šiam dalykui.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Dėl skelbimų vipų chate jau Edgaras Mix yra pradėjęs mutint, bet dauguma ir toliau skelbia skelbimus, nes tai pradėjo daryti visai nesenai. Nepripratę dar prie to yra, bet ir parašyta servery niekur nėra, kad negalima, tik Edgaras kartas nuo karto, kai būna prisijungęs, per /vc parašo, kad tai yra draudžiama ir už tai baudžia mutinimu. 

O dėl gaisrininkų tai net nežinau. Kai pats buvau gaisrininkas tai irgi tekdavo atsitrenkti į kitus ir iš to smagiai pasijuokti, bet jei į mane patį atsitrenktų, sugadintų ar susprogdintų automobilį, būčiau naujokas, neturėčiau pinigų, kad galėčiau susiremontuoti susprogdintą tr. priemonę, ar vipo, kad susitvarkyti apgadintą automobilį, nebūtų labai smagu. Manau, kad sutinku su abiem tavo idėjom. 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.