Domas_Onex 47 Parašė Lapkritis 16, 2015 Sveiki, štai aš su savo pirmuoju Quad stunt montage, jis bus trumpas, greitu metu bus ir daugiau. P.S. Nesmerkit mano editinimo skillu, jie tobulinami ;D Gvidas_Ham Jeremy_Warning. Mantas 4 kiti 7 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hot_Anonymous 1.592 Parašė Lapkritis 16, 2015 Labai paprasti, bet gražūs. Mldc Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Lapkritis 16, 2015 Oo kaškas naujo, patiko, laukiu kitu tava video. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lindorian Zifforizen 17 Parašė Lapkritis 16, 2015 Stuntai neblogi, bet editas tj.. ;d nk nėra ta prasme iškarpei ko nereikia ir viskas ;d Kayzer 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Wilson 292 Parašė Lapkritis 17, 2015 Nežinau kodėl , bet man patiko (y) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 24, 2015 Šaunu jog yra žmonių kurie stuntina ne tik su NRG. Šauniai sumontavai video ir psstuntinai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose