Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

[0.1.5] Pasiūlymas serveriui: /padmins

Justinas

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime:  Rycle_Reeves


• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Padaryti komandoje /padmins, kad leistu naudotis tik kas 1-2 minutes.


• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Žaidėjai, nerašytu nesąmonių. Kaip /padmins > Išplauk mano kojines, ir t.t. ;D Ir mažiau reiktu dėti užtildymą. Tiems, kurie nesilaiko taisyklių. Ir negalėtu 'floodinti'.


• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą)


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Gerai, tarkim aš noriu paklausti admino klausimo, parašau į /padmins, administratorius man atsako ir po jo atsakymo man kyla dar vienas klausimas susijęs su tema, kurią aptaria administratorius su žaidėju ir jei neturiu sąskaitos, aš jo minutę ar dvi nebegalėsiu paklausti to klausimo. O jei jis svarbus ir į jį turi būti atsakyta skubiai? Tai tu man siūlai šokt į transporto priemonę ir važiuoti pas administratorių, kad klausimo paklausčiau?

 

O.T.: Išvis su tom mute, ban ir jail temų pildymais tai nesąmonė kažkokia. Būdamas administratoriumi aš vien dėl to niekam nedėčiau nei mute, nei jail, nei ban, nes po galais, kiekvieną kartą tai padarius reikia pildyti anketą. Koks tikslas nesuprantu? Kad įrodytum ar žaidėjas tikrai nusižengė? Jei žaidėjas būtų nubaustas neteisingai, jis tiesiog parašytų skundą administratoriui, paprašytų unmute, unjail ar unban (whatever...) ir jei administratorius būtų neteisus, jis gautų įspėjimą, o žaidėjui nuimta bausmė... Gal to ir nėra kituose serveriuose, bet iš naujo dviračio išradinėt nereikėtų, nes kartais susivelt gali. Tai tik mano nuomonė. #hatersgonhate. Peace.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.