Apsirukes_Lapinas 2 Parašė Lapkritis 20, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Apsirukes_Lapinas • Žaidėjo, kurį turėtų užblokuoti Vardas_Pavardė serveryje : Alfa_Dziaz • Už ką žaidėjas turėtų būti užblokuotas ?: Banintas už AIM, akivaizdžiai matosi, kaip kulkos skersai eina tiesiai į žmogeliuka, gerai reikia įsižiūrėt kaip kulkos eina bei ginklo pozicija. Bei matosi kaip sekioja automatiškai, RENK* aimas. • Įrodymai, kurie įrodo, jog žaidėjas nusižengė serverio taisyklėms : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Alfa_Diaz 9 Parašė Lapkritis 20, 2015 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jie tokie klyši, kad man net taikytis nereikia, kad juos nužudyt :DDD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_CLark 0 Parašė Lapkritis 20, 2015 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Jie tokie klyši, kad man net taikytis nereikia, kad juos nužudyt :DDD tu ir neistaikliausiu -,- Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Alfa_Diaz 9 Parašė Lapkritis 20, 2015 tu ir neistaikliausiu -,- Tai, kad aš net nesitaikiau iš pradžių, aplink juos lakščiau, stovėjau vietoj, o tie į mane kaip pro kiaura maišą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Lapkritis 20, 2015 Anketa netvarkinga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose