Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Emigruoju | Riot_King

Riot_King

Rekomenduojamas pranešimas

Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Riot_King

Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? :​​Nuo šiandien, tiksliau 2015 - 11 - 21

Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? :​ Pirmas mano serveris, tačiau gta san andreas esu perėjas ir anksčiau.

Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? :​ Per skype parašė draugas ir paklausė ar žaidžiu sampą, tada pasakiau kad ne, nes tuo metu nežaidžiau, ir jis man pasiūlė pradėti žaisti, bet serverį siulė kitą, pradėjau ieškoti ir radau jus internete.

Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nėra tikslios priežasties, gal dėl žaidėjų kiekio, bei serverio puošnumo.

Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, na sunkiau buvo 11 berodos užduotyje kuomet jau buvau aptrankęs savo transportą ir teko daryti daug ką pesčiomis.

Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? :​ Medkirčiu ir gaisrininku, įdomiai taip gavosi dirbti medkirčiu, kerti medžius, matai kaip jie krenta, susmulkini ir išveži. Nepatiko tai kad labai ilgai reikėjo gesinti degančius namus.

Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, parašiau /gps ir berodos man iš karto pradėjo rodyti kelią.

Ar dažnai naudojate /gps komandą? :​​Pakankamai dažnai.

Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? :Miriau iš alkio, bet poto man padėjo, tiksliau atkėlė ir viskas baigėsi gerai.

Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti?​ : Pakankamai, naudojausi ir mašina, ir dviračiu, nes reikėjo abieju, jų rasti nėra sunku, todėl drasiai galiu teigti kad netrūksta nuomojamų transporto priemonių.

Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Panaudojau /padmins komandą kai tik prisijungiau nes nelabai supratau kažko, tiksliai nepamenu ko, ir prie manęs atsikėlė administratorius, kuris man visą laiką padėjo iki to laiko kol atsijungiau.

Ar teko naudotis /​kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? :Ne, nes man padėjo administratorius, su juo važinėjau visur, na o ir nemanau kad būčiau sulaukęs kol sureguos nes visgi 01:00 nedaug kas bežaidžia tokiu metu.

Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti :​Nekilo jokių klausymų, viskas aišku, informacijos pakanka.

Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Na tiksliai nežinau ko trūksta, bet žiau kad teisės kainuoja tikrai nemažai, ir gal būt galima būtų padidinti naujoku pradini kapitąlą

 

Atleiskit blogai parašiau pavadinimą, paspaudžiau enter ir nelabai moku pakeisti.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.