Tomas_Wilson 292 Parašė Lapkritis 21, 2015 Sveiki neradau temos kurioje galima būti įkurti tokį dalyką tai pamaniau galbūt įkursiu čia ''Kita'' skiltyje Taigi įdėja yra paprastą, jūs galėsite rizikuodami laimėti arba pralaimėti pastatyta sumą Kaip viskas vyks? Viskas paprasta (Pavizdys) Man Utd ( 1,5 kof ) vs Man City (1,6 kof ) Jūs pastatote tarkime ant Man Utd 5000 eurų. Reiškias jeigu Man UTD laimės jūsų pastatya suma bus dauginama iš 1,5 kof ir gražinama jums. Na o pralaimėjimo atvėju - Jūs prarandate savo pinigus. Na iš tikrųjų jūs galite ir tikrai neblogai pasipelnyti Statymų koeficientus neišgalvosiu, o žiūrėsiu pagal lažybų punktus - Na , bet kol viskas įsivažiuos juos truputi mažinsiu. Greitai jau bus galima pradėti statyti. Kompanijos vadovas - Tomas Wilson - Dėl statymų rašyti man. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Wilson 292 Parašė Lapkritis 21, 2015 Pirmieji statymai ! Real Madrid (1,2 kof ) - Fc Barcelona ( 1,5 Kof ) (Šiandiena 19:15 varžybų pradžia) (Futbolas) Vytautas (1,3 kof ) vs Juventus (2 Kof. ) (Krepšinis) Dėl statymų kreipiames į mane žaidime, arba forume AŽ. Maksimalus statymai ( 6000 eurų. ) Minimalūs ( 1000 eurų ). Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nico_Moretti 3.668 Parašė Gruodis 16, 2015 Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose