Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 21, 2015 ATSIBLOKAVIMO ŠABLONAS, (2015.01.24) ••• • Jūsų Vardas_Pavardė serveryje : Street_Nmz. • Administratoriaus Vardas_Pavardė, kuris jus užblokavo : Fernando Black. • Už ką buvote užblokuotas ?: Čytinimas. • Vaizdinė medžiaga praėjus kelioms sekundėms po užblokavimo : ••• Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Never 3 Parašė Lapkritis 21, 2015 Geriau neatblokuokite cia mano vartotojas kuri jus nuvoget Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Edwa_Nmz 195 Parašė Lapkritis 21, 2015 Laukiu bent kokių įrodymų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 21, 2015 Laukiu bent kokių įrodymų Tuoj bus įrodymai. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 21, 2015 Įrodymai, kad užblokavo: [/url] ATBLOKUOKITE BUVO NUVOGĘ MANO VARTOTOJĄ IR UŽBLOKAVO ŠITĄ ASMENĮ. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Never 3 Parašė Lapkritis 21, 2015 Neatblokuokit manes nereikia please no unban please as leavinu ir cytinau istikruju Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 21, 2015 Neatblokuokit manes nereikia please no unban please as leavinu ir cytinau istikruju Nėra užblokavo anketos. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Never 3 Parašė Lapkritis 21, 2015 Nėra užblokavo anketos. patilek tu vienas uslike uzbaninai ne free dar pats ts parasei neatbaninkit manes nes sita vartotoja nuvoge (((((((((((((((( Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 21, 2015 patilek tu vienas uslike uzbaninai ne free dar pats ts parasei neatbaninkit manes nes sita vartotoja nuvoge (((((((((((((((( Nuvogė vartotoją man, žaidėjas privalo būti atblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Never 3 Parašė Lapkritis 21, 2015 Nuvogė vartotoją man, žaidėjas privalo būti atblokuotas. tai cia jus is maanes nuvoget acc dabar as jums haka itaisiusiu ir seklio kamera susigrazinima uzpildes esu gausit jus i duda nuo manes eikit eikit vaikai didziausieji jus neturit sask ir nenusiperkat admin ir cia dabar nupizdinejat acc negrazu sitaip vaikai jus isprausiu jus mokykloj pasigaves Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 21, 2015 tai cia jus is maanes nuvoget acc dabar as jums haka itaisiusiu ir seklio kamera susigrazinima uzpildes esu gausit jus i duda nuo manes eikit eikit vaikai didziausieji jus neturit sask ir nenusiperkat admin ir cia dabar nupizdinejat acc negrazu sitaip vaikai jus isprausiu jus mokykloj pasigaves Viską nuspręs T.PRIŽIŪRĖTOJAS, mano vartotoją pavogė ir užbanino kažkas jį, atsiprašau žaidėjas pretenzijų neturi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Never 3 Parašė Lapkritis 21, 2015 Viską nuspręs T.PRIŽIŪRĖTOJAS, mano vartotoją pavogė ir užbanino kažkas jį, atsiprašau žaidėjas pretenzijų neturi. nemeluok tu cia uzbaninai dabar atiduodat mano acc arba as mamai pasakysiu ir atvaziuosim su policija pas jus i namus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 21, 2015 nemeluok tu cia uzbaninai dabar atiduodat mano acc arba as mamai pasakysiu ir atvaziuosim su policija pas jus i namus Omg Edwa greičiau tikrink UNBAN žaidėją atblokuok, nuvogė mano vartotoją ir užblokavo nųųų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Never 3 Parašė Lapkritis 21, 2015 beja plyz juos kuo greiciau reikia prabaninti nu as nekenciu ju neatbaninkit streeto Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 21, 2015 beja plyz juos kuo greiciau reikia prabaninti nu as nekenciu ju neatbaninkit streeto Atblokuos jį būtina čia kurtis ta forumo paskyrą ir rašinėti nesamones? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Never 3 Parašė Lapkritis 21, 2015 As gi sita forumo vartotoja nuo starto naudoju ir ka cia spanksti tau isp turi pareiti uz tai kad tu nepildai baned anketos Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 21, 2015 As gi sita forumo vartotoja nuo starto naudoju ir ka cia spanksti tau isp turi pareiti uz tai kad tu nepildai baned anketos Gi dar už žaidėją unban pildau tu šalinkis greičiau pradedi nervoti mane jau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Never 3 Parašė Lapkritis 21, 2015 Gi dar už žaidėją unban pildau tu šalinkis greičiau pradedi nervoti mane jau. tu cia visus nervoji su savo atmazais mazas kudikeli tu apgailetinas net nemoki buti adminu ir dar cia vartotojus nupizdineja. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 21, 2015 tu cia visus nervoji su savo atmazais mazas kudikeli tu apgailetinas net nemoki buti adminu ir dar cia vartotojus nupizdineja. Ne aš nenervoju tu čia nervojasi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Lapkritis 21, 2015 Atblokuotas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose