James_Corleone 36 Parašė Lapkritis 21, 2015 Jūsų Vardas_Pavardė :James_Corleone Kokios pagalbos jums reikia :Koki kompa pikrti. Plačiai ir aiškiai apibūdinkite savo problemą : Sw, man reikia gero kompo, kuris butu nebrangus, beto kai zaidi kokius cs;go fps butu kokia 80-120, nes sitas kompas pasikrove ekranas juodas kai paleidi kompa ir gg... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darius_Adidas 2 Parašė Lapkritis 21, 2015 Kiek tas tavo nebrangiai? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lenis_Kempinis 492 Parašė Lapkritis 21, 2015 http://www.kilobaitas.lt/Pub/default.as*cenzūra* čia žiurekis iš tikro daug gerų ir pigių pc yra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jason_Morrello 112 Parašė Lapkritis 21, 2015 Pasakyk kokią sumą ruošiesi išleisti, surinksiu buildą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daumis_Jeremy 727 Parašė Lapkritis 21, 2015 užeik į > kilobaitas.lt, pas mane tarkim toks kompiuteris: Operating System - Windows 8.1 pro 64-bit CPU - AMD K15 Steamroller 28nm Technology RAM - 8,00GB Motherboard - ASUSTeK COMPUTER INC. A58-K (FM+2 ) Graphics - C17-6 (1280X1024@60hZ) 2047mb nvida GeForce'as GTX 750 (MSI) Storage - 500GB vaizdūškė 2 gb, visus game'us naujausius traukia, kaip GTA V ir tuos kitus. šio pc kaina buvo 500 eurų~ Bet mano procesorius daug elektros ryja.. Core imk, patarimas. 4.00 ghz. White_Nike Martynas_Kon Christian_Edge 2 kiti 5 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vitalikas'Slim 24 Parašė Lapkritis 21, 2015 Gyvenimą nusipirk.. pigaus ir gero nenusipirksi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jery_Black 30 Parašė Lapkritis 21, 2015 Kam tau pirkti kita pc jai senam gali pakeist vaizdo plokštė ir bus tau tas fps normalus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daumis_Jeremy 727 Parašė Lapkritis 21, 2015 Ne viskas nuo vaizdo plokštės priklauso. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Darius_Adidas 2 Parašė Lapkritis 21, 2015 Prie manęs pc tai: Operacinė sistema: Windows 8.1 Pro Ram: 8ram. CPU: Intel Core i5 3.2ghz GPU: AMD R7 2gb. 128bit. Atmintis: 500gb Veža visus naujausius žaidimus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Justinas 94 Parašė Lapkritis 21, 2015 Imk: http://www.tiptop.lt/stacionarus-kompiuteriai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Igor Stravinsky 6 Parašė Lapkritis 21, 2015 Kokia suma? Igor'Vernik 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Corleone 36 Parašė Lapkritis 21, 2015 Man labiausiai tiktu koks nesiojamas kompas uz 300-350 eurų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Max_Xesto 37 Parašė Lapkritis 21, 2015 Kam to naujo pc? Blogiausias atvėjis kodėl neveikia dauguma žaidimų tai vaizdūškė pjauna... Pasikeiti vaizdūškė ir ramu nu nžn o tas nebrangiai kiek tu nori? Ahujėno pc irgi nepaiimsi už ,,nebrangiai" Cristian_Whitaker Lučiano_Pavarotti Rafael_Pacano 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Lapkritis 21, 2015 Patarciau pirkti ne internetu. Cia tik mano nuomone. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
James_Corleone 36 Parašė Lapkritis 21, 2015 Supranti pas mane noutas ir nezinau kaip ta vaiz*cenzūra*e pakeisti ten, dar sitas kompas senas beveik 10 metu.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Federico_Kelly 5 Parašė Lapkritis 22, 2015 Geriausias būdas tai būtų susidėti kompiuterį pačiam, nu bet čia žinoma reik išmanyti, ir brangiau kainuotų manyčiau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Martynas 237 Parašė Lapkritis 22, 2015 Sveikas, už tokią sumą tikrai gero nenusipirksi. Taip pat priklauso ar ieškai laptopo, ar stacionaraus. Atvirai, siūlyčiau dar šiek tiek pasitaupyti ir pirkti žaidimų kompiuterį (žodžiu ten, kur visko prikrauta per akis), ir problemų neturėsi. Rytis'Bit 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose