Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Simas_Drag - Mano požiūris į gyvenimą, bei motyvuoju pačius taipogi jus (Mano žodžiai)

Simas_Drag

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki visi, ačiū kad perskaitysite mano žodžius , kam patinka "Like" bei pareiškite savo kritikas ir nuomonę.

 

 

 

 

 

Gyvenimas ne rožinėm spalvom klotas, gime nevaikštome, gime nekalbame, viska pradėdame po biški motyvuoti save, pirmas ropojimas, pirmas žingsnis, pirmas žodis. Gyvenimas nėra lengvas, kad gyventi be klaidų, visi mes jų darome, bet protingi mokosi iš svetimų žmonių klaidų, o neprotingi iš savųjų. Teisti kita žmogu yra labai lengva, tačiau isijausti į jo situacija yra sunku. Vertinti ir mylėti, reikia kiekviena , nes kiekvienas atneša skausma, pamoka, patirti , gerus prisiminimus. Geriau pakelkime taures, už draugus , kurie palieka mus, kai išsprendžia jie savo problemas.
Gyvenimas duoda mums teptuka, lapą , akvarele, ką nupiešime ant lapo, priklausys nuo mūsų pačių. Gyvenimas duoda išbandymų visada, stiprus lieka - Silpni žūsta.
Kiekviena diena jauti vis daugiau, kad šiame pasaulyje niekam nuoširdžiai nerūpi. Supranti, kad visada iš draugų, iš pažįstamų reikia tik naudos. Kai blogai jauties, nėra pas ką eiti, bet kai jiems blogai jie prašo pagalbos. Visi su tavim buna tada kai tau gerai, o kai blogai, skaudu, neviltį, tai tada atkiša nugaras. Pasaulis nėra toks gražus, kaip visiems atrodo, nes žmonės pasaulį daro, kad tik būtu blogiau. Žmonės netokie nuoširdus, kaip jie save vadinas, ir pas visuomenės žmonės ne tokie jausmai šilti kaip atrodo. Viskas yra suvaidinta, išpūsta. Šiuolaikinis gyvenimas, pasitikėti tik gali savimi, ko norėtusi labiau iš visuomėnės žmonių, kad gauti tolerantiškumo, draugiškumo, bei šiltus jausmus, kur šiuo metu nevyrauja.
Gyvenimas tai valanda, o valanda kaip minutė, o minutė kaip sekundė, o sekundė kaip visas gyvenimas. Mes neivertiname ką galime padaryti per valandą. O ką galime per visa diena, o ką galime per visa gyvenima. Esmė tame mes dažniausiai laukiame su*cenzūra*o penktadienio kada grįšime iš mokyklos ir bus savaitgalis. Bet ką mes suplanavome darykime dabar. Juokimės, linskmai bendraukime. Kam tos suaugusios kaukės? Nereikė jos. Reikia linksmai gyventi, vienas kita mylėti gerbti. Nes mes esame lietuvos piliečiai. Turime turėti kažkoki tolerantiškuma vienas kitam, o ne neapykanta. Turbūt sakysite, kad čia kaušas sėdi prie facbook ir filosofuoja. Bet ne, aš noriu tik pasakyti kaip aš manau, kaip žiūri į gyvenimo požiūri, žmonija. Nors man tik 17.. Dieve. Man būti reikia kaip jus, elgtis, rengtis ir panašei. Bet aš gyvenu nuo jūsų toliau išskirtiniškai, aš bandau save keisti ne kaip draugai elgesi, o kaip aš noriu. Nes jei mes elgsimes kaip draugai, rengsimes, bendrausime, bandysime pritapti kaip jie. Tai ir mes baigsime gyvenima VIENODAI. Tačiau reikia pačiam keisti save, daryti naujovės, daryti gražias emocijas, elgtis kaip nori pats sau. Kad būtu man gerai, o ne kitiems. Niekas gyvenima jūsų nenugyvens, ir nepadarys jo geru. Mes tik patys savo gyvenima galima padaryti linksmu.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.