Mindaugas'Dzhi 0 Parašė Lapkritis 23, 2015 *Jūsų Vardas_Pavardė žaidime : Mindaugas'Dzhi *Jūsų Vardas realybėje : Tai kaip ir aišku, kad Mindaugas. *Jūsų amžius : 17, bet jau užuodžiu pilnametyste. *Miestas iš kurio esate : Jonava *Jūsų kontaktiniai duomenys : Šio metu nekontaktuoju. *Jūsų charakterio bruožai : Linksmas ir net per daug, sarkastiškas, savikritiškas, valdingas. *Jūsų pomėgiai : Didžiausias pomėgis turbūt laužyt mašinas, bet koks čia ir laužymas, daugiau malonumas, kai reik užgazuot, atleist sankaba ir čiuožt į posūkį skersam. *Sporto šaka kuri jums labiausiai patinka : Kovos menai ir aišku mašinų sportas. *Ar turite merginą/vaikiną? : Su mergina čia viskas sunkiau pasidaro, bet kolkas dar turiu. *Ar turite brolių arba seserų? : Vienturtis. *Ar turite augintinių? [Jei taip pristatykite juos] : Joo, du plaukuotus kebabus (Kates) . *Iš kur sužinojote apie GreenSide serverį? : Kažkaip nebuvo ką veikt, per visus servus scroolinau ir opa žiūriu daug kas lošia, tai galvoju reik pas šaika į baliuką įsimest, tai va ir žaidžiu *Ko siekiate realiame pasaulyje? : Konkretaus tikslo neturiu, o ateitį tai kaip dievas duos. *Ko siekiate mūsų serveryje? : Susirasti draugą bent jau, nes realybėj draugą pagrobė banditai. *Įdomiausias įvykis nutykęs mūsų serveryje : Įdomiausia būna, kai dirbi sau gamykloj, lakstai, prakaitą lieji ir išmeta lentele, kad buvai afk *Ir galiausiai jūsų nuotrauka [Privaloma] : Ką tik selfie pasidariau, nes tingisi kažkaip ieškot tų nuotraukų (Galit net nesakyt, kad šaldytuvas tuščias.. Ir pats jau tą pastebėjau ) Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Renn_Bond 94 Parašė Lapkritis 23, 2015 Labas Mindaugai malonu susipažinti , serveryje dar neteko bendraut , bet manau pamatysiu kada , nors ir kad kiek aš esu aktyvus ... P.s svarbiausia šlapenkė Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Mafijozas 4 Parašė Lapkritis 23, 2015 Sveikas Mindaugai, sėkmės tau šiame projekte Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Vycka_Flex 832 Parašė Lapkritis 23, 2015 Labas patiko prisistatymas tavo ir linkiu tau sekmes visur kur tik bebutum. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 23, 2015 Sveikas Mindaugai malonu susipažinti su tavimi. Sėkmės tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mikas Cisum 40 Parašė Lapkritis 23, 2015 zdrf kenty, desros sliosas paruostas op i trasa Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Grisha_Kode 31 Parašė Lapkritis 23, 2015 Sveikas Mindaugai.Malonu susipažinti, sėkmės serveryje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mindaugas'Dzhi 0 Parašė Lapkritis 23, 2015 Labas Mindaugai malonu susipažinti , serveryje dar neteko bendraut , bet manau pamatysiu kada , nors ir kad kiek aš esu aktyvus ... P.s svarbiausia šlapenkė Man taip pat malonu, o serveryje manau pabendrausim geruoju arba bloguoju :D P.s. Nėra namų, be šlapenkės Sveikas Mindaugai, sėkmės tau šiame projekte Sveikas, ačiū tau. Labas patiko prisistatymas tavo ir linkiu tau sekmes visur kur tik bebutum. Man irgi patiko jį rašyti ir ačiū, tau taip pat. Sveikas Mindaugai malonu susipažinti su tavimi. Sėkmės tau. Sveikas, ačiū. zdrf kenty, desros sliosas paruostas op i trasa Privėt banditi, dešros šliosas vietoj daroškės op. Sveikas Mindaugai.Malonu susipažinti, sėkmės serveryje Sveikas, ačiū tau. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Nico_Moretti 3.668 Parašė Gruodis 8, 2015 Prisistatymas yra rakinamas dėl neaktyvumo. Temos autorius, norėdamas atnaujinti savo prisistatymą, gali susisiekti su manimi asmenine žinute forume. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose