Ponas_Mafijozas 4 Parašė Lapkritis 23, 2015 Anketos Šablonas (Jeigu nesate administratorius ir matote kaip žaidėjas keikiasi ar įžeidinėja pildyk šią anketą) 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: Ponas_Mafijozas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė nusižengė taisyklėms: Ignaz_Lucchese 3. Priežastis,kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Įžeidinėjimai per /vc. Nuotraukoje matosi, kaip aš jį pats įžeidžiau (už tai mane jau užtildė), bet tik po to, kai jis įžeidė mane ir dar kelis asmenis O jo taip niekas ir neužtildė. Kur teisybė? 4. Įrodymai , kaip žaidėjas nusikalto: Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignaz Lucchese 111 Parašė Lapkritis 23, 2015 Mane jau užtildė žmogau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Mafijozas 4 Parašė Lapkritis 23, 2015 Mane jau užtildė žmogau Geras bandymas, bet dėja nevykęs Niekas tavęs neužtildė ir nereikia čia meluoti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignaz Lucchese 111 Parašė Lapkritis 23, 2015 Geras bandymas, bet dėja nevykęs Niekas tavęs neužtildė ir nereikia čia meluoti Geras bandymas, atsitildymas kainuoja 200 kreditų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Mafijozas 4 Parašė Lapkritis 23, 2015 Geras bandymas, atsitildymas kainuoja 200 kreditų Nu tarkim, sėkmės tau tęsiant savo doneiterio karjerą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignaz Lucchese 111 Parašė Lapkritis 23, 2015 Nu tarkim, sėkmės tau tęsiant savo doneiterio karjerą Nu tarkim, labai ačiū Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Lapkritis 23, 2015 Žaidėjas buvo ir taip užtildytas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose