Ponas_Mafijozas 4 Parašė Lapkritis 23, 2015 Anketos Šablonas (Jeigu nesate administratorius ir matote kaip žaidėjas keikiasi ar įžeidinėja pildyk šią anketą) 1. Jūsų Vardas_Pavardė kuris prašo užtildyti kitą asmenį: Ponas_Mafijozas 2. Žaidėjo Vardas_Pavardė nusižengė taisyklėms: Ignaz_Lucchese 3. Priežastis,kodėl žaidėją turėtume užtildyti: Įžeidinėjimai per /vc. Nuotraukoje matosi, kaip aš jį pats įžeidžiau (už tai mane jau užtildė), bet tik po to, kai jis įžeidė mane ir dar kelis asmenis O jo taip niekas ir neužtildė. Kur teisybė? 4. Įrodymai , kaip žaidėjas nusikalto: Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignaz Lucchese 111 Parašė Lapkritis 23, 2015 Mane jau užtildė žmogau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Mafijozas 4 Parašė Lapkritis 23, 2015 Šią dieną 2015-11-23 į 09:46, Ignaz_Lucchese rašė: Mane jau užtildė žmogau Geras bandymas, bet dėja nevykęs Niekas tavęs neužtildė ir nereikia čia meluoti Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignaz Lucchese 111 Parašė Lapkritis 23, 2015 Šią dieną 2015-11-23 į 09:49, Ponas_Mafijozas rašė: Geras bandymas, bet dėja nevykęs Niekas tavęs neužtildė ir nereikia čia meluoti Geras bandymas, atsitildymas kainuoja 200 kreditų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Mafijozas 4 Parašė Lapkritis 23, 2015 Šią dieną 2015-11-23 į 09:54, Ignaz_Lucchese rašė: Geras bandymas, atsitildymas kainuoja 200 kreditų Nu tarkim, sėkmės tau tęsiant savo doneiterio karjerą Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignaz Lucchese 111 Parašė Lapkritis 23, 2015 Šią dieną 2015-11-23 į 09:54, Ponas_Mafijozas rašė: Nu tarkim, sėkmės tau tęsiant savo doneiterio karjerą Nu tarkim, labai ačiū Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mantas 4.103 Parašė Lapkritis 23, 2015 Žaidėjas buvo ir taip užtildytas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose