Ponas_Mafijozas 4 Parašė Lapkritis 23, 2015 Grafikos darbų anketa: Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Ponas_Mafijozas Keli komantarai apie darbus: Sukūriau kelis paprastus avatarus Kritikos nebijau, kadangi esu dar naujokas. Jeigu kam nors patiks šie avatarai ir surinksiu 3 like ant šios temos, tuomet padarysiu dar 5 naujų avatarų atnaujinimą Grafikos darbai (min. 2): Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignaz Lucchese 111 Parašė Lapkritis 23, 2015 Rėmeliai ir sharp'as ir tu tai vadini avatarais? Galbūt pavadink juos nuotraukos su rėmeliais Džiovani_Woop 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Mafijozas 4 Parašė Lapkritis 23, 2015 Rėmeliai ir sharp'as ir tu tai vadini avatarais? Galbūt pavadink juos nuotraukos su rėmeliais Tavo komentaro ir laukiau Kaip ir minėjau, kritikos nebijau. Taip, tu teisus, tai tiesiog rėmeliai ir sharp'as, bet kadangi esu dar tik naujokas šioje srityje, tai negaliu parodyti kažko įspūdingo... Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignaz Lucchese 111 Parašė Lapkritis 23, 2015 Tavo komentaro ir laukiau Kaip ir minėjau, kritikos nebijau. Taip, tu teisus, tai tiesiog rėmeliai ir sharp'as, bet kadangi esu dar tik naujokas šioje srityje, tai negaliu parodyti kažko įspūdingo... lel, tam yra pamokos youtubėje, bet jeigu reikia galiu ir aš tau padėti numesk skype į až. Džiovani_Woop 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Mafijozas 4 Parašė Lapkritis 23, 2015 lel, tam yra pamokos youtubėje, bet jeigu reikia galiu ir aš tau padėti numesk skype į až. Žinau, kaip tik ketinu per šią savaitė patobulinti įgūdžius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Renn_Bond 94 Parašė Lapkritis 24, 2015 Nesustok kurt kuo tolyn to geryn , Paimsiu viena sita Chill Out i savo galerija Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Mafijozas 4 Parašė Lapkritis 24, 2015 Nesustok kurt kuo tolyn to geryn , Paimsiu viena sita Chill Out i savo galerija Dėkui už palinkėjimą, kursiu toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Wilson 292 Parašė Lapkritis 24, 2015 Yra gera fraze, tobulejimui ribu nera, o sakyciau , kad avatarai istikro dar neblogi, man kai kurie patiko Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Mafijozas 4 Parašė Lapkritis 24, 2015 Yra gera fraze, tobulejimui ribu nera, o sakyciau , kad avatarai istikro dar neblogi, man kai kurie patiko Dėkui, laikui bėgant tikrai tobulėsiu Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Mafijozas 4 Parašė Lapkritis 25, 2015 Grazus, bet keisk dydi i 150x250 ir remelius keisk. Ok, kitas atnaujinimas bus 150x250 dydžio avatarai Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Gruodis 3, 2015 Tema rakinama. Nebeaktyvi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose