Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.5] Eco Degaline, Fūristų Labuj

Darius Piktas

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime

Darius Piktas

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą

 

Mano pasiūlymas toks;

 

Fūristai, tolimų kelių reiso vairuotojai. Pats esu fūristas šiuo metu ir tikrai pastebėjau kad tiek man elektra ir tiek alkis tikrai greit pradingsta kaip tolimus reisus važiuoti tenka. Maistas yra apribotas o iš darbo pelno tikrai fūristai nori kuo daugiau ir mum sustoti į Picerija ar Kioska, kviesti Picerininka, arba teršti miesta kad pasikrauti elektros arba Mechanikų specialybes žmogu kviesti tikrai nėra laiko, nes vien kiek sugaišim laiko jų laukdami, tą laika galėtume kroviniam skirti kurie išmetiti po visa San Andreas žemelapi, įmanoma ir susidurti su tokia bėda kad nėra nei tos nei tos specialybes žmonių o Administracija vergu padės... Vienu žodžių įdėją yra tokai kad mūsų šaunusis tėvas galėtu prie pat pasikrovimo padaryti maža "Eco Degaline". Eco Degaline, šioj degalinej galėtu didelios mašinos kaip fūros bei mažos mašinos kaip lengvos dėl patogumo kitiems žaidėjams pasikrauti elektros, aiškų greičiau negu įprasta. Grįžtam prie alkio, įdėją yra tokia dar kad prie to pačio būtų toj degalinėj nusipirkti Baguetta, Karštą Sumuštini, HotDogą ir taip alki numalšinti, vis vien patogu fūristams ir žaidėjams  nes dabar su fūra važiuoti į miestelius į picerija ar į kioskus toli gražu nuo pakeliuj ir taip mum degina labai laika.

 

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?

 

Patobūlinsim fūristų darba, nauda iš to nėra vien tik fūristam bet ir paprastiem žaidėjam kas manau tikrai praverstu ^_^ . O kas gi visvien turi laiko į picerijas nuvažiuoti prašom ir to. Nes kiek žiuriu kviečiant picerininkus jie atvežiuoją po 20 minučių, ir per 15 minučių iškvietima paįama.

 

Prašome tobulinti šią įdėją, argumentuoti už ir prieš, viskas gali tobulėti čia! :P 

 

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą):

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

,kodėl? Idėja gera,bet mažokai vietos prie pasikrovimo,aišku galima būtų rasti tos vietos,bet ne apie vieta kalba eina... Apie pačia idėją,ją tikrai galima išpildyti,daug darbo nereikia. Tiesiog galima padaryti paprasta eko degalinę,ir prie jos priėjus pasikrauti elektros,bei tuo pačiu ir pavalgyti,kad nereikėtų išlipinėti. Tiesiog rašytu pakrovėte automobilį,tada iššoktu lentelė,gal norit užkąsti,ir nusipirkt picą ar dar kažką. Aš už,nes DPD irgi palengvintu darbą,nereikėtų važinėti iš kampo į kampą ir klaidinti savo kelią link parduotuvių ir išsikrovimų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Gera įdėja aš už, ir kaip tik pasikrovime patogiausia vieta būtų mums, niekam netrukdant pasikraunam elektros bei maisto atsargų ir toliau kimbam i darbus serverio žaidėjų labui.

 

P.S DPD.. Dwaynai, vežiojat iš vieno miestelio į kitą baldus, šalmus, prekes ir kt. kur maršrutas vos ne toks pat, ir pakeliui važiuojant pro miestą jums nėra bėdos išlipti ir pavalgyti, o mes kai važinėjam per LS visokius vijoklius, darome didžiausius ratus, ir su fūrom miesteliuose neypatingai sutelpam ir tuo pačiu maišom kitiems serverio žaidėjams, tai pas jus čia bėdos nėra. ;D

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.