Lux_Ixas 0 Parašė Lapkritis 24, 2015 Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Lux_Ixas Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2015-11-21 Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Negaliu tiksliai pasakyti apie 2 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Sužinojau iš draugo mokykloja. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Nes Jis yra ydomus ir žmones kai kurie yra gan draugiški. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip ivygdžiau. Nebuvo sunku tai mane supažindino šiek tiek su serveriu. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Teko dirbti jau beveik visus darbus be pakvietimo. Nežinau neatkreipiau dėmesio visi jie man pelningi. Todel negalu pasakyt. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne ja radau nuvažiaves į žemėlapyja pažimėta diskelį. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Naudoju tada kada nežinau kur tam tikra vietovė kurios man reikia. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Dėja ne. Bet tikiuos kad ir nebūsiu. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Manau pakanka. Ne, nebuvo sunku rasti. Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Ne dar nenaudojau. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Pokolkas dar nekviečiau, bet manau kaip prireiks tai tikrai reguos. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : asmeniškai man tai yra pakankama. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Manau reikėtu idėti daugiau darbu be pakvietimo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Lapkritis 25, 2015 Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose