Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×

[0.1.5.5] Dienos/savaitės užduotys

Gvidas_Ham

Rekomenduojamas pranešimas

• Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Gvidas Ham

• Plačiai aprašykite savo pasiūlymą:

1.

Tiesiog paprastas dalykas dienos užduočiai, kuris verstų kas dien jungtis į serverį, bei bent jau atlikti paskirtą užduotį, už kurią tarkim galima gauti pinigų arba kreditų, 50:50 tikimybė. Pinigai manau vienos užduoties tai neviršytų 3.000€, o kreditų tarkim nuo 10 iki 50 per užduotį. Užduotį galima net gi sieti su būsimais verslų atnaujinimais, arba dabartiniais, ten tarkim kaip išvalyti patalpas, o iki tol reikėtų apsilankyti krautuvėlese bei nusipirkti švaros prekių, kitoj krautuvei kokį apsauginį kostiumą. (galima ir dabartiniai sistemai, arba darbų interjerus tvarkyti , tiesiog prie sienų, langų, šiukšledėžių priėjus paspaudinėti Y ar ALT, ir tarkim vyksta procesas kaip: langų valymas, dulkių šluostymas, šiukšlių rinkimas)


2.

Galiu ir dar kelias čia prie vietos sugalvot, kaip pvz:  Papildyti miestelių gėrimų aparatus, atsiranda koks sąrašas, kurį reikia užpildyti, be viso to yra ir maisto krautuvėlės, bet jų idėja maždaug kaip koks nors privataus verslo asmuo tiesiog pardavinėja tas sasiskas ir kt. ( galima npc pastatyt net gi prie kioskelių), o dėl gėrimų pildymo, tai irgi principas toks pat, į gamyklą nuvažiuoti, pasiimti tarkim gėrimų dėžę, ir išvėžioti ( kaip šiukšlininko darbas, rinkt konteinerius, tai pagal tą pačia sistemą galima padaryt jog reikėtų pildyti gėrimų aparatus, pakaktų manau npc prie pastato įėjimo palikt, žmogus ieina į vidų ir užpildo visus aparatus kuriuos randa, taip renkasi pvz: 1/15 , 2/15 ir t.t), už tai prizas irgi paprastas iki 3k, ir 10-50 kreditų. 

Savaitės užduotis , ( prizai pvz: tune dėžė, ateities planų skin dežė, kreditai, pinigai.)

Kažką esu rašęs apie paieškas, kadangi nebeesu komandos narys, tenka čia rašyt visas idėjas.

Tikslas surasti skrynią.
Tikslo užduotys:
Kokiam spec interjere nuėjus priimti dienos/savaitės užduotis, ( prie savaitės užduoties rodytų uždėjus laiką, kiek liko [pvz: 6d. 18h. 36min. 15sec.] o prie dienos tai simboliškai valandos eitų) ( dienos evento keli pick up, savaitinis vienas)

Sutikus pasirašo tekstas kaip pvz nusipirkti kioske gėlių ir įteikti jas picėrijos darbuotojai.

Picerijos darbuotoja pasakys: "Mano senelis žuvo per susišaudymą, nunešk jam taip po gi gėlių, bei uždek kelias žvakutes" , ir kioske, ar kurioje nors prekybvietėje ( galėtų būti ir bažnyčia), nusiperki tas kelias žvakutes, degtukų, gėlių, ir keliauji ant kapų (minimape cp, o kapaviečių manau keletas yra sampe).

Nuvykus prie senelio palaikų, ir uždegus žvakutes , padėjus gėles, kapavietės teritorijoi ( įvykdžius užduotį pasirašo teksta: degdamas žvakutes pastebėjai dėžę, paimk ją) randi dėžę, kurioje yra daigtų sąrašas: " įsigyk: kastuvą, pirštines, žibintą", (kasybos reikmenys) , šiuos daigtus galima būtų įsigyti iš gaujų, kaip nelegalias prekes, ( ar vertėtų policijai bausti už kastuvą rankoje? (kaip viešą ginklų demonstraciją) - nemanau, tačiau ne aš tai sprendžiu, neesu ir prieš), kasybos reikmenis gaujos atvežtų kartu su paketais ( papildomas punktas), arba prie kokių šahtų ar ko nors, tiesiog galima būtų tai įsigyti, nuvykus ten su cp minimape. 
Įsigyjus reikmenis:

ieškoti užuomenų kur gali būti paslėptas raktas (galėtų būti kokios 7), pačias užuomenas kasinėti kur nors kaip pvz medkirčių miškų teritorijos, ar atskirai kokia speciali tam skirta vieta. ( tiesiog manau pakaktų rasti kasimo vietą, ( galima ir metalo detektorių pridėti tam , lyg tos užuomenos būtų paslėptos geležinėse dėžese ( jis veiktų tarkim- teritorijoje vaikščioti, tačiau ne bėgti, spaudinėti pelytės knopkę, ar kokį ALT/Y, ir ieškoti , radus pasirašo 3d tekstas, arba paprastas, tačiau būtų sudėtingiau manau))), toje vietoje su kasybos reikmenimis iškasti duobę ir pasiimti užuomeną ( berašant sumąsčiau jog galėtų būti tiesiog reikmenų parduotuvė ( kaip dabar yra žvejybos krautuvė, tai pakeisti į reikmenų parduotuvę, kurioje rastusi tiek esami, tiek busimi įrankiai ir kt.)) 
radus užuomenas - tiesiog jos sukonkretintų rakto paiešką, ( užuomenu paieškų trukmė iki 5min),  
toliau berašant kilo idėja, ką daryti su tuo raktu, nes su kiekvienu sakiniu viską ir kūriau,  o raktas galėtų atrakinti dėžęs/skrinias, kurias gauname per dienos užduotis, vietoj pinigų bei kreditų.
dėžės prizas tas pats : 3k, 10-50 kreditų, tdezė, skindeze, ar kt.

galima ir išplėtoti, jog raktas gali netikti dėžei, tuomet ir iš gaujų galima nusipirkti ta laužtuvą, o laužtuvo kainą jau nustatys gaujos :D , konkurenciguos kuri pigiau. ( jei tai įgyvendins, siūlau gaujoms laužtuvus pradėt pardavinėt nuo 15k :D


čia dar gerai viską sudėliot reikia, nes viskas išsišakoja savaitės užduotyje, netingėsiu, prikursiu dar dienos užduočių.

Papildyta 11/24, 19:40

3.

Dienos užduotis.

Berots elektronikos krautuvei yra pirkti fotoaparatą, riėmus užduotį, nuvykti į elektronikos krautuvę, nusipirkti fotoaparatą, ir nufotografuoti 10 medžių ( ten berots juostelės po 5vnt eina, tad tektų ir išleist kapeikų daugiau) , pagal cp nuvykti prie medžių kurie randasi miesteliuose ir aplink juos, prie cp nufotkinti medį, ir keliauti toliau, padarius 10/10 kadrų, nuvažiuoti pas geodezininką, kuriam priduosite darytas nuotraukas, ar nuotraukų juostelę ( galima ir pažaist - reikėtų dar išrįškint nuotraukas reikmenų krautuvei pvz, ir tik tada jas priduoti npc) 

 

 

 

• Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Kiekvienos dienos paįvairinimas.

• Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Svarbiausia čia yra smulkmenos, tekstai ir visa kita, galima ir praplėst, koreguot, derint, iki idealiausio varianto. Neprivalu visko nuosėkliai įvykdyt, tačiau esant planui paprasčiau.

Redaguota Gvidas_Ham

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

atsiradus uzduotim i serva ateis daugiau pinigu, manau kad dabar visa valdzia masto kaip issimt tam tikra dali pinigu is servo. tad viskas labai komplikuota.

iki 3k suma nėra didelė, plius ją gausi tik  atlikęs savaitės užduotį, net gi gamykloje uždirbi daugiau, tos tune dėžės bei kiti prizai, nesudarytų didelio nuostolio, galima pridėti ir xp bonusą už užduotis dienos/savaitės, ar atrakinus dėžes. tad drįščiau ginčytis, jog iš to daug užsidirbti neišeitų.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

iki 3k suma nėra didelė, plius ją gausi tik  atlikęs savaitės užduotį, net gi gamykloje uždirbi daugiau, tos tune dėžės bei kiti prizai, nesudarytų didelio nuostolio, galima pridėti ir xp bonusą už užduotis dienos/savaitės, ar atrakinus dėžes. tad drįščiau ginčytis, jog iš to daug užsidirbti neišeitų.

kalbejau labiau gal apie pirma ideja, kad uzduotys vyktu kas dien. del savaitiniu uzduociau tai tikrai galima pagalvoti, bet tik ne apie kasdienes.

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

Įdėjos tokios kaip iš fantastikos srities, ypač patiko, kad pats viską detalizuotai aprašai, bei galima patiems susidaryti šiokį tokį vaizdą, man patiko, norėčiau jog šios įdėjos būtų išpildytos mūsų serveryje :)

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    1 narys peržiūrėjo šią temą:

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.