Russo 183 Parašė Lapkritis 26, 2015 Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Salvatore_Russo Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 25/11/2015. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : 2-3 metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš draugu. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Draugai pasiule užsukti i ši serveri, pasake jog šitame serveryje sukurtos labai idomios sistemos, darbai ir daug kitu idomiu dalyku, man labiausiai patiko interjerai. Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, nebuvo sunku kadangi draugai padejo. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Esu dirbes tik gamykloje. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Ne, taksi nuveže. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Nelabai, nes kelia iki gamyklos jau žinau. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Ne. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Manau kad pakanka, nemokama transporta priemone naudojau tik 1 karta, kuria radau prie pat spawno. Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip, administratoriai skelbe [ Ka get iki karves /padmins mee] Aš pasiklausiau ka reiškia ta karve, jie man atsake ir atgetino mane prie tos karves, iš kurios aš veliau gavau kažkiek pinigu. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Taip. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Manau jog taip, ko nesuprantu klausiu pas administratorius. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Nežinau, dar nesu sutikes serveryje ka nors kas mane erzintu ir del ko norečiau palikti ši serveri. Kolkas šis projektas yra geriausias Lietuvoje, kadangi kituose projektuose kuriuose žaidžiau dar nesu mates tiek ideto darbo i projekta kaip šitame. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Lapkritis 26, 2015 Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose