Domas_Mode 12 Parašė Lapkritis 26, 2015 Grafikos darbų anketa: Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Domas_Mode Keli komantarai apie darbus: Taigi sukūriau šiek tiek įvairių avatarų, kad nebūtų visi vien su merginomis, ar su mašinomis.. Kūriau 150x150. Grafikos darbai (min. 2): 2 avatarai iš seniau užsilikę, tai įkėliau. Like'inam, komentuojam! Jai patiks padarysiu dar. Rytis_White 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 26, 2015 Grąžus bei kokybiški avatarai kokį photoshop naudoji? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Mode 12 Parašė Lapkritis 26, 2015 Grąžus bei kokybiški avatarai kokį photoshop naudoji? CS6 Daumis_Jeremy 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Etta_Milkman 87 Parašė Lapkritis 26, 2015 Nieko ypatingo, aišku nieko čia neprikursi. Avatarai paprasti, gražūs, tik tiek, kad stockai nelabai patiko. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignaz Lucchese 111 Parašė Lapkritis 26, 2015 stockai lievi, cc gražus. šaunuolis mode, tobulek Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Spalvotas_Cinamonas 234 Parašė Lapkritis 26, 2015 Gražus avatariukai, sėkmės kituose avataro kurimuose. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Mrs Nobody 552 Parašė Lapkritis 26, 2015 Visai neblogi, tik pradžiai sakyčiau gal reikėjo daugiau jų įdėti, tad sėkmės ateityje šiose srityje. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Mode 12 Parašė Lapkritis 27, 2015 stockai lievi, cc gražus. šaunuolis mode, tobulek numesk i skype stocku Daumis_Jeremy 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Daumis_Jeremy 727 Parašė Lapkritis 27, 2015 Matyti stock'ai, kai kuriems lyg šharpo trūko, na bet sėkmės tobulėjant Martynas_Kon White_Nike 2 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Aomine_Daiki 118 Parašė Lapkritis 27, 2015 Šiaip man kaip ir nepatiko nes maži man labiau prie širdies didesni ir toki kaip ir tamsesni. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Mode 12 Parašė Lapkritis 27, 2015 Šiaip man kaip ir nepatiko nes maži man labiau prie širdies didesni ir toki kaip ir tamsesni. Nežadu daryt avatarų pagal tavo užgaidas . Asmeniškai atsibodę tie dideli avatarai. Daumis_Jeremy 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Teruko_Kobayashi 4 Parašė Lapkritis 27, 2015 Ką žn šjp gal ir neblogi bet tikrai kaikuriuos esu matęs kituose projektuose turiu omeny ne stock. Ta paskutinį tai tikrai esu matęs. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Mode 12 Parašė Lapkritis 27, 2015 Ką žn šjp gal ir neblogi bet tikrai kaikuriuos esu matęs kituose projektuose turiu omeny ne stock. Ta paskutinį tai tikrai esu matęs. Sakiau, kad du avatarai buvo įkelti ir kitame projekte.. Iš pirmo pasiskaityk - komentuodamas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Teruko_Kobayashi 4 Parašė Lapkritis 27, 2015 Sakiau, kad du avatarai buvo įkelti ir kitame projekte.. Iš pirmo pasiskaityk - komentuodamas. Tai kad aš ne du matęs xDDD Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Mode 12 Parašė Lapkritis 28, 2015 Tai kad aš ne du matęs xD Galvoji būsiu toks ir kopinsiu? Kas mane žino iš praeito projekto, žino, kad pats darau avatarus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jery_Black 30 Parašė Lapkritis 28, 2015 Gan gražus avatarai,man patiko,bet per maži yra,sekmės tau toliau kuriant avatarus Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Amandas 219 Parašė Gruodis 4, 2015 Stockai tai žiauriai lievi bent jau čia mano nuomone , cc neblogas ,išvada tokia kad visai nieko tie tavo avatarai su gerensiais stockais geriau viskas būtu. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Diego_Sopranoo 55 Parašė Gruodis 5, 2015 Gražūs avatarai , tik asmeniškai aš tokių nesidėčiau man labiau patinka didesnio pobūdžio avatarai , bet nenustok ir tobulėk. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Gruodis 15, 2015 Tema rakinama, nebeaktyvi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose