Delius_Shishkin 14 Parašė Lapkritis 27, 2015 • Jūsų Vardas_Pavardė žaidime: Delius_Shishkin • Plačiai aprašykite savo pasiūlymą: Tai vat, kaip kalbėjo Aivaras, kad kitas atnaujinimas bus skirtas darbams, tai aš siūlyčiau medikams įdėti 3 darbinę mašiną. Ji galėtų būti sultan. Ir ją būtų galima vairuoti nuo 4 rango. Sultanas galėtű būti žalias arba baltas derinant prie medikų spalvų. • Kuo jūsų pasiūlymas būtų naudingas serveriui?: Būtų naudingas tiek medikams, tiek serverio žaidėjams, kurie miršta ir greitai reikia reaguoti į iškvietimą. • Kiti svarbūs įrašai (nuotraukos, svarbūs pasiūlymo faktai, papildymas ir pan. Jeigu neturite ką papildyti šiuo klausimu - palikite tuščią tarpą): Tai nebūtina, bet manau nebloga idėja.Jeigu taksistai ir PD turi kodėl mes negalime turėti? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Delius_Shishkin 14 Parašė Lapkritis 28, 2015 Aš ir galvoju, kad nebūtinai sultan, bet nors kažkokią 3 mašiną idėtų, vis didesnė įvairovė Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tom_Kruz 77 Parašė Lapkritis 28, 2015 Manu būtų zjbs, kadangi medikai galėtų greičiau reaguoti jei miršti už. Delius_Shishkin 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Fernando Black 56 Parašė Lapkritis 28, 2015 Prieš, gal Policijai infernusą idėkim? Manau nereikia, nes ir taip yra gerai kaip yra. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Simple. 3 Parašė Lapkritis 28, 2015 UŽ Bet sultanų nemanau ar reiktų, geriau kitokią mašiną įdėti ketvirtam rangui. Delius_Shishkin 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ponas_Tarakonas 15 Parašė Lapkritis 28, 2015 Už, nes ketvirtam rangui reiktų geresnių mašinų negu anbulance ar rancheris. Matt'Next Simple. Delius_Shishkin 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Matthew_Johnson 11 Parašė Lapkritis 28, 2015 Už galėtu koki picador jis bent jau būna pakrautas ir atrodytu kaip kad vaistus veži su dežėm Delius_Shishkin 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Bill_Shake 44 Parašė Lapkritis 30, 2015 prieš, medikams užtenka mašinų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Tomas_Wilson 292 Parašė Lapkritis 30, 2015 Jau galvojau , jog sutiksiu su įdėja apie papildomą Transportą, bet kai pamačiau, jog medikams siūlai Sultan mašiną, nusijuokiau . ''Mediks dubai'' Jeigu būtų įdėtas lengvasis transportas, bet kitokios rūšies būčiau už. Todėl į šį pasiūlyma bendrai prieš. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dede_Linex 32 Parašė Lapkritis 30, 2015 Už, bet Geriau būtu kokį kitą, nes sultan nereikalinga tikrai medikams. Delius_Shishkin 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Dirol_Tyson 3 Parašė Lapkritis 30, 2015 Tai gal visiems darbams įdėkit sultanus, kodėl kiti turi o mes negalim turėt ? Prieš, geriau koki kitą transportą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Katum Asas 105 Parašė Gruodis 3, 2015 kas trugdo isidarbint? Tai gal visiems darbams įdėkit sultanus, kodėl kiti turi o mes negalim turėt ?Prieš, geriau koki kitą transportą. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Bang 9 Parašė Gruodis 4, 2015 Aš esu prieš. Kodėl? Todėl, kad čia jau būtu per gerai medikams. Aš nesakau, kad nereiktu 3 trans. priemonės, tiesiog tikrai ne sultano, nes tada pagal tavo mąstyma, visiems paprastiems darbams po kokius bullet ar sultan įmest, juk greičiau atvyktu į iškvietimus jo? Geriau kokią kitą lengvąją ir paprastą mašiną. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deividas_Never 3 Parašė Gruodis 4, 2015 Gal taksitams idekim ambulance, medikams idekim sultan ta busiuka ir taxi masina, mentams infernus ir nrg, dar idekim armijos darba jiems lspd ir hpv o dar ir dpd dekim pd rancheri su bulletu tada bus serveris geras, o picerininkams idekim koki zalia busiuka tada bus geras servas pries *cenzūra*eli Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jery_Black 30 Parašė Gruodis 4, 2015 Esu dirbes mediku ir su šitu pasiūlymu sutinka man būtu įdomu dirbti mediku kai darbine sultan arba kažka panašaus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose