Jump to content
Akcija „Aukok Milijoną“ ×
Atsisakome SMS atsiskaitymų ×
Nusikalstamos veiklos išvalymas, ×

Invision_Mantvello blogas.

Adrian_Moreno

Rekomenduojamas pranešimas

Sveiki kaip jau žinote mano Vardas žaidime yra Invision_Mantvello. Šį blogą kas kart atnaujinsiu. Tiksiuosi, kad šį mano blogą paskaitysite iki galo, nesvarbu, kad nesu labai žinomas GreenSIDE.LT serveryje.


 


1.Pažintis su SA:MP ir pirmasis mano serveris.


 


Apie SAMP sužinojau būdamas 13 - 14 metų kuomet draugas žaidė šį žaidimą ir jis dažnokai susitikęs su manimi kalbėdavo apie šį žaidimą. Iš pradžių man net nebuvo tai įdomu nes neįsivaizdavau kas čia galėtų būti per žaidimo prasmė. Bet prėjus savaitei gal dviem jis man pasiūlė pažaisti, pagalvoju kodėl gi neišbandžius?  Na šiaip ne taip susiradau iš kur parsisiūsti tą GTA, įsirašiau, parsisiunčiau SAMP iš pradžių nežinojau kokiame serveryje jis žaidžia susiradau kažkokį STUNT serverį prisijungiau susikūriau V_P įsirašiau slaptaždį. Žiūriu, kad serveris yra angliškas vpš nieko nesupratau visi ką nori tą daro ir iškart išjungiau nes galvoju kas per nesamonė šis žaidimas tikrai ne man. Parašiau draugui ką čia per žaidimą prirodėi, jis man papasakojo kokiame serveryje jis žaidžia ir, kad ten yra REAL - LIFE serveris davė serverio IP adresą susikūriau nicką Dalius_Gold (tą servrį visi manau žinots nes jis yra "DIDŽIAUSIAS IR POPULIARIAUSIAS SERVERIS LIETUVOJE taip pat kaimeliai) Na taip ir pradėjau žaisti SAMP serveriuose. Žaidžiau tik aname serveryje ir dabar pradėjau žaisit GREENSIDE.LT serveryje nes čia yra daug smagiau įdomiau!


 


2.Atvykimas į GREENSIDE.LT


 


Taigi šiame serveryje pradėjau žaisti gan nesenai ir tai yra jau antras mano žaidimo vartotojas kadangi pirmą vartotoją Max_Xesto sugadinau krč ten lempų pridirbau ir susikūriau antrą vartotoją Invision_Mantvello. Taigi čia taip pat radau šį serverį preitame kur žaidžiau nes daug kas kalbėjo apie šitą, ir galvoju kas tas GreenSIDE? Ilgai nedvejojęs ir atėjau. Susikūriau forumo paskyrą ir užsisiregistravau serveryje, iškart pastebėjau, kad sistemos nuostabios kažkas nerealaus! ;o ir nusprendžiau čia ir pasilikti. Iš pradžių ėjau iškart prie gaujų susipažinęs gerai su jomis su praeitu vartotoju galvojau gaujuose ir pasilikti, bet kadangi ana varotoją kaip ir "prapi*au" teko kurtis naują tai jau su gaujom buvau susipažinęs nusprendžiau eiti per įvairius darbus ir štai aš jau dirbu ,,DPD Kurjėrių" darbe ir čia bandysiu kopti karėjros laiptais!


 


 


 


Blogas trumpas, nes dar nesu daug ko pasiekęs ir nėra daug ko rašyti,


Manau greitu metu atsiras trečioji skiltis!


Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose

  • Temą rakinu todėl, kad:

    + Praėjo pakankamai laiko nuo paskutinio parašyto pranešimo;

    + Mažas svetainės lankytojų susidomėjimas;

    + Nesilaikyta nustatytų skilties taisyklių;

    + Internetinis dienoraštis nėra naujinamas.

 

 

Dalintis šuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Pasidalinti kituose saituose
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiuo metu peržiūri   0 narių

    Nėra registruotų vartotojų, kurie šiuo metu peržiūri šį puslapį.

  • Nariai peržiūrėję temą

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:
    Adrian_Moreno  Svečias 

GreenSide.lt Powered by Invision Community

2024 © greenside.lt

×
×
  • Sukurti...

Svarbi informacija

Lankydamiesi mūsų puslapyje, Jūs sutinkate su mūsų Naudojimosi sąlygos.