Larry Hudson 17 Parašė Lapkritis 28, 2015 Jūsų vardas, pavardė žaidime/forume: Larry_Hudson Keli komantarai apie darbus: Sveiki visi, iš neturėjimo ka veikti nusprendžiau pakurti paprasta parašą gaujom, tiesiog noriu sužinoti žmoniu nuomone apie ši paraša, ant gfx'u esu dar tik naujokas. Grafikos darbai (min. 2): Sasha_Beliy Amandas Ltu_Justux 3 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Lapkritis 28, 2015 Įspėjimas temos kūrejui. Prašome užpildyti anketą ir ją įkelti čia ir įkelti daugiau nei vieną darbą, arba tema bus užrakinta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Lapkritis 28, 2015 Ou,neesu aš gfxeris,bet pagal mane darbas kaip naujokui yra išties neblogas. Psss. Fotke dariai pats? Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Teruko_Kobayashi 4 Parašė Lapkritis 28, 2015 Darbas gan neblogas tik su ta teksto spalva GreenSide xujova parinkai ;/ Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gordon_Specter 581 Parašė Lapkritis 30, 2015 Tema rakinama. Nėra anketos ir darbų trūkumas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose