Robčik_Tropez 52 Parašė Vasaris 2, 2015 Sveiki, taigi padariau šiokius tokius forumo rangus. senai jų nekūriau, tai va : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 2, 2015 Rangai labai paprasti , galėtų būti šioks bei toks paveiksliukas kiekvienam rangui ,tada atrodytu visai kitaip . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo 0 Parašė Vasaris 2, 2015 Vaikiški labai atrodo kažkaip manau reikėtu rimtesniu bet idėja nebloga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Vasaris 2, 2015 nepatiko ir labai matyti kažkur, gal buvai įkėles kažkur. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robčik_Tropez 52 Parašė Vasaris 2, 2015 Rangai labai paprasti , galėtų būti šioks bei toks paveiksliukas kiekvienam rangui ,tada atrodytu visai kitaip . Atsibodo man jau tie paveiksliukai.. Vaikiški labai atrodo kažkaip manau reikėtu rimtesniu bet idėja nebloga. Gali būtį. nepatiko ir labai matyti kažkur, gal buvai įkėles kažkur. Buvau padaręs panašius. bet ne tokius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Vasaris 2, 2015 Per to vaikiskumo,gali geriau pagal mane. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misha_Morozov 412 Parašė Vasaris 2, 2015 Visada jūs darot tokius , reik kažko naujo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Gallardo 4 Parašė Vasaris 2, 2015 Na rangai atrodo vaikiskai galbut reiketu paveiksliuku kokiu ir daugiau spalvu! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Medis_Frozen 9 Parašė Vasaris 2, 2015 Tokie simple, bet negaliu pasakyti, kad negražūs, vis dėl to paspausiu tą žalią mygtuką. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robčik_Tropez 52 Parašė Vasaris 2, 2015 Na rangai atrodo vaikiskai galbut reiketu paveiksliuku kokiu ir daugiau spalvu! Tai kad jei daugiau spalvų pridėsių dar vaikiškiau atrodys... ne tokiam fonui reikia paveiksliukų.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Vasaris 2, 2015 Šiaip visai nieko, bet spalvų galėtų būti daugiau, nes kai kurie beveik niekuo nesiskiria. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Side 0 Parašė Vasaris 2, 2015 Tekstas man nepatiko ir „Bevel and Emboss“ efekto per daug uždėta, tas manau viską vaizdą gadina. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Vasaris 2, 2015 Kaškokie man nelabai atrodo tie rangai gražus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Vasaris 2, 2015 Na avatarai tokie paprasti, kažko trūksta man...sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Torres 62 Parašė Vasaris 3, 2015 Nelabai man tokie. Norėtūsi kažko paprastesnio Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Vasaris 3, 2015 Meh, man kažkokie negražūs... galėjai geriau padaryti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose