Robčik_Tropez 52 Parašė Vasaris 2, 2015 Sveiki, taigi padariau šiokius tokius forumo rangus. senai jų nekūriau, tai va : Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 2, 2015 Rangai labai paprasti , galėtų būti šioks bei toks paveiksliukas kiekvienam rangui ,tada atrodytu visai kitaip . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pablo 0 Parašė Vasaris 2, 2015 Vaikiški labai atrodo kažkaip manau reikėtu rimtesniu bet idėja nebloga. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Vasaris 2, 2015 nepatiko ir labai matyti kažkur, gal buvai įkėles kažkur. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robčik_Tropez 52 Parašė Vasaris 2, 2015 Šią dieną 2015-02-02 į 18:35, Sabas_Brown rašė: Rangai labai paprasti , galėtų būti šioks bei toks paveiksliukas kiekvienam rangui ,tada atrodytu visai kitaip . Atsibodo man jau tie paveiksliukai.. Šią dieną 2015-02-02 į 18:37, Pablo rašė: Vaikiški labai atrodo kažkaip manau reikėtu rimtesniu bet idėja nebloga. Gali būtį. Šią dieną 2015-02-02 į 18:38, Pofka_Srd rašė: nepatiko ir labai matyti kažkur, gal buvai įkėles kažkur. Buvau padaręs panašius. bet ne tokius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lil_Uzi 1.131 Parašė Vasaris 2, 2015 Per to vaikiskumo,gali geriau pagal mane. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Misha_Morozov 412 Parašė Vasaris 2, 2015 Visada jūs darot tokius , reik kažko naujo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Gallardo 4 Parašė Vasaris 2, 2015 Na rangai atrodo vaikiskai galbut reiketu paveiksliuku kokiu ir daugiau spalvu! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Medis_Frozen 9 Parašė Vasaris 2, 2015 Tokie simple, bet negaliu pasakyti, kad negražūs, vis dėl to paspausiu tą žalią mygtuką. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robčik_Tropez 52 Parašė Vasaris 2, 2015 Šią dieną 2015-02-02 į 18:42, Gvidas_Gallardo rašė: Na rangai atrodo vaikiskai galbut reiketu paveiksliuku kokiu ir daugiau spalvu! Tai kad jei daugiau spalvų pridėsių dar vaikiškiau atrodys... ne tokiam fonui reikia paveiksliukų.. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Vasaris 2, 2015 Šiaip visai nieko, bet spalvų galėtų būti daugiau, nes kai kurie beveik niekuo nesiskiria. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Domas_Side 0 Parašė Vasaris 2, 2015 Tekstas man nepatiko ir „Bevel and Emboss“ efekto per daug uždėta, tas manau viską vaizdą gadina. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pusbrolis_Antanas 337 Parašė Vasaris 2, 2015 Kaškokie man nelabai atrodo tie rangai gražus. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Vasaris 2, 2015 Na avatarai tokie paprasti, kažko trūksta man...sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Arvydas_Torres 62 Parašė Vasaris 3, 2015 Nelabai man tokie. Norėtūsi kažko paprastesnio Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Lukas Front 251 Parašė Vasaris 3, 2015 Meh, man kažkokie negražūs... galėjai geriau padaryti. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose