Danillo_Karpiz 119 Parašė Vasaris 2, 2015 1. Jūsų Vardas_Pavardė - D.K. 2. Priešininko Vardas_Pavardė - ANONIMINIS 3. Darbo paveikslėlis / renderis - http://www.part.lt/perziura/2e414320bd8d4a3e32d7c946d7be154c202.png 4. Iš ko kovojate (gali būti ir šiaip) - 5 +LIKE 5. Kokia kova (anonimiška ar ne) - Anonimiška 6. Atlikti darbai - v1: v2: iki 7 balsų Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Vasaris 2, 2015 1 darbas. Flow gan priderintas prie renderio, efektai gan neblogi, bet ta flow vieta, per daug tuščia. 2 darbe beveik nieko nematau, over contrasted, nieko gero. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Vasaris 2, 2015 Man pirmas gražesnis, tad aš už v1, jame gražiau viskas suderinta, o antrame kažkaip viskas per tuščia. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Pofka_Srd 950 Parašė Vasaris 2, 2015 1 darbas, del dvieju dalyku daugiau darbo graziai iseina renderis Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Vasaris 2, 2015 Pagal mane abu GFX darbai yra gražūs, bet šį kartą renkuos 1 darbelį, nes jame gražesni efektai ir parašo dydžio gražiau atrodo. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis_Rhino 57 Parašė Vasaris 2, 2015 2 darbas, kadangi bent jau man gražiau akiai, o ten kitas per geltonas. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Jeremy_Warning. 605 Parašė Vasaris 2, 2015 Užtikrintai pažymiu savo nuomonę prie pirmo darbelio,nes: - Jame įdėta daugiau darbo. - Daugmaž viskas suderinta. Sabas_Brown 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Martial 119 Parašė Vasaris 2, 2015 Pagal mano akimis - pirmas yra gražesnis, nes tiesiog, gražiai žiūrisi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Robčik_Tropez 52 Parašė Vasaris 2, 2015 man asmeniškai tai v2 kažkaip gražiau bet daug mažiau darbo įdėta. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Anthony_Whiz 33 Parašė Vasaris 2, 2015 v1 kadangi ten daugiau darbo įdėta ir akiai gražiau žiūrisi. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Vasaris 2, 2015 1 darbas laimėjo 7:2. Sveikinu. Tema rakinama. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose