Mad_Dog 0 Parašė Gruodis 2, 2015 Prašymas suteikti paramą serverio naujokui Mad_Dog Nuo kada esate mūsų serverio žaidėjas? : Nuo 2015 - 12 - 01 dienos. Kiek jau laiko žaidžiate SA-MP serveriuose? : Jau apie trejus metus. Iš kur sužinojote apie šį SA-MP serverį? : Iš labai gero draugo, kuris šiame serveryje yra jau pasėkes nemažai ir parekomendavo šį serverį. Dėl kokių priežasčių pasirinkote šį SA-MP serverį? : Dėl to jog draugas žaidžia čia, jog yra normaliai žaidėju nei per mažai nei per daug, dėl to jog čia gera žaisti, linksma. Nes yra prižiūrimas serveris nėra bugintas serveris, dėl to jog serveris yra populiarus ir t.t.t Ar įvykdėte visas apmokymų misijas? Jei taip, tai ar buvo sunku jas suprasti ir įvykdyti? : Taip, nu nelabai buvo sunkus, viskas buvo aiškiai parašyta ką daryti ir be problemų tai padariau. Kokius darbus jau teko dirbti? Kurie darbai buvo įdomiausi, pelningiausi ir nuobodžiausi? : Jau dirbau šiukšlevežiu, medkirčiu ir dabar dirbu gaistrininku. Įdomiausias turbūt buvo gaistrininku darbas bei pelningiausias. Nuobodžiausias šukšlevežių. Ar buvo sudėtinga rasti elektronikos parduotuvę? : Nea, žemėlapyje yra diskelis palei kurį nuvažiavau, bei daugumuose serverių ten toje pačioje vietoje būna ta pati parduotuvė. Ar dažnai naudojate /gps komandą? : Taip, nes esu naujokas ir kol apsiprasiu naudosiu šia komanda. Ar buvote nušautas ar sumuštas kito serverio žaidėjo be jokios priežasties? : Buvau apšaudytas, bet viskas baigėsi gerai. Ar pakanka serveryje nuomojamo transporto (dviračiai, mašinos) ir ar sunku buvo jį rasti? : Nu šiais transportais nesinaudoju, nes gaila pinigų kurių ir taip sunku gauti dabar. Bet tikrai kiek matau netrūksta. Ar naudojote /padmins ar /tpagalba komandas? Jei taip, tai ar suteikta pagalba jums padėjo? : Taip, reikėjo jog sutvarkytų mašina darbine, paprašiau ir sutvarkė. Ar teko naudotis /kviesti komandą? Jei taip, tai ar greitai buvo sureaguota į jūsų iškvietimą? : Dar kolkas neteko. Serveryje pateikiamos informacijos kiekis yra pakankamas ir aiškus? Jeigu teko susidurti su kažkokiu neaiškumu prašome jį paminėti : Nu dar nebuvo to ko nesupraščiau, informacijos man niekada netruko viskas buvo gerai ir lengvai surasta be problemų. Ką jūsų nuomone serveryje reikėtų keisti, jog naujokams būtų lengviau įsitvirtinti ir pradėti pastoviai žaisi mūsų serveryje? : Nu dabar nežinau, nesugalvoju, nes man nieko netruksta, nes dabar tik apsiprantu prie serverio ir bandau įsiminti kur kas yra ir puikiai sekasi. Viskas manau čia gerai xp kyla normaliai pinigai taip kolkas sunkokai bet čia taip ir turi būti. Viskas ok. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Rokas 13.379 Parašė Gruodis 4, 2015 Sėkmingai emigruotas, sveikiname! Gavote 3500€, 500XP ir VIP 7d. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose