Deivis_Rhino 57 Parašė Vasaris 3, 2015 Sveiki, visi taigi vėl padariau avatarus. Ir nuo šiol aš kaskart juos tobulinsiu, vis įkelsiu naujus. Jei kas nepatiko iš kart sakykit, nesidrovėkit :3. Z`A 1. http://imgur.com/a/X7rWV omg Z'A 2. xd http://imgur.com/a/ltrAS Hakeem_Brachwalli 1 Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Gvidas_Gallardo 4 Parašė Vasaris 3, 2015 Labai grazus avatarai ypac 4 cj graziausias! sekmes kuryboje Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Karolis_Neon 330 Parašė Vasaris 3, 2015 Visi tikrai labai gražūs darbeliai, pasiimiau vieną. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Deivis Chill 23 Parašė Vasaris 3, 2015 Grąžūs avatarai , dėkui , kad daliniesi būtinai paimsiu keletą į savo kolekciją! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Sabas_Brown 372 Parašė Vasaris 3, 2015 Neblogi avatarai , laukiu update , tikiuosi bus geri . Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wesley_Johnson 27 Parašė Vasaris 3, 2015 Gražūs avatarai, pasiemiau porą, ačiū, ir laukiu naujų. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Guccer_Chelly 2 Parašė Vasaris 3, 2015 Gan neblogi avatarai, porą prigriebiau ! Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
And Morello 51 Parašė Vasaris 3, 2015 neblogi neblogi visai avatarai tokie. sėkmės tobulėjant. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Hakeem_Brachwalli 8 Parašė Vasaris 3, 2015 Yra neblogu. Keleta jau esu mates Saunuolis. Kelk daugiau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Louis 60 Parašė Vasaris 3, 2015 Tikrai yra labai gražių avatarų, man patiko, sėkmės tobulėjant, kitą kartą padaryk 150x150 dydžio. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Wast_Hugo 0 Parašė Vasaris 7, 2015 Puikus gfx darbas/ darbai sėkmės tau dirbant toliau Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose
Ignas_Image 760 Parašė Kovas 20, 2015 Tema nebe aktyvi + prikėlė autorius. Dalintis šuo pranešimu Nuoroda į pranešimą Pasidalinti kituose saituose